Postări profil noi

spin4fun - Bună ziua. Te rog frumos sa-mi comunici datele de contact ale dlui Damian, daca se poate. As vrea sa-l intreb daca îmi poate primi 2 mulinete pt service. Multumesc mult ! Vlad Perețeanu - 0762620717.
  • Like
Reactions: spin4fun
spin4fun
spin4fun
Sa-ti fie de folos! :) Sa ne impartasesti si noua feedback-ul dupa experienta! ;)
Salut, din cate am citit intr-o postare pe forum ai o mulineta daiwa freams LT; poti sa imi spui de cat timp o ai? cat e de pescuita si cum se prezinta in timp? cu ce naluci ai pescuit-o? sunt nehotarat intre un stradic fl si un freams lt. Multumesc!
Salut.Aș dori să te rog să-mi spui cum a fost pescuitul la Jurilovca,stationar,răpitor,nu contează,e prima oară cînd mă duc și orice informație mă ajută să mă orientez mai bine.Mulțumesc anticipat.
AlexH
AlexH
Ar fi mai ok daca ati incerca sa vorbiti pe mesageria privata.
K
Kleniacul
Am gresit,am vrut să-i trimit mesaj privat.Îmi cer scuze pt off-topic.
Hm, ar fi pacat sa plecati doar pentru o neînțelegere. Eu, spre exemplu, nu am prins niciodata pastrav, dar am vazut prins pastrav, accidental, la naturale pe ape de deal/campie, acolo unde predomina cleanul, iar apa are in mod constant +1m. De vina a fost faptul ca raul rsspectiv este des uzinat si vine de la munte, in susul sau existand si o pastravarie.
Salutări !!! Si spor la treaba
E
Erikosu
Salut! Scuze,ok.
E
Erikosu
Salut! Sunt din bucuresti,locuiesc în belgia și pescuiesc la salau,biban zilnic.
După servici,1-2 ore la pescuit si dupa acasă.
AlexH
AlexH
Era bine daca scriai asta in topicul tau de prezentare. Daca ai nevoie de ajutor cu functiile forumului, nu ezita sa le ceri.
salut,am si eu o pneumatica Elling 310 cu chila gonflabila si podina rigida + Yamaha 5 cp 4T 2014.Vreau sa va rog sa ma lamuriti si pe mine daca pot urca motorul la 6 cai si eventual cam ce trebuie facut,poate si niste costuri...va multumesc anticipat.
AlexH
AlexH
Cauta in topicul asta, am impresia ca s-a mai discutat. Daca nu gasesti posteaza asta si acolo.
  • Like
Reactions: Clean
Salut Vasi ești din Ulmeni baia mare?
vasi25
vasi25
da da
Felix
Felix
Super! Bunicii îmi sunt de acolo... nu știi cumva despre pescuitul pe Prut? De ce am nevoie(ce permise etc?)
Salutare,
ma intereseaza pe mine pachetul scos la vanzare, dacă inca e valabil.
Sus