Postări profil noi

Salut , pot sa te intreb ceva tel in legatura cu x-ray 703 ?
mma
mma
Salut,sigur
mma
mma
0765276618
Salut , sunt interesat de achizitia blancului

SJ 703-1(X-Ray LMX) Mirror Black Finish​

Te rog sa ma anunti cum trebuie sa procedez.

Multumesc
Salut, pentru permis Ungaria:1.permis național 3000ft obligatoriu
2.permis anual aprox100 € sau permis/zi 4500ft la fata locului
Cazare in rulota Tiszafured in port intre 600-10000 ft/zl
Daca ești interesat contactează ma in privat și vorbim, eu merg la 1/10 zile.
Te-am văzut în filmul lui Sava !!!

Pescar Belgia.jpg
Salut! Stiu ca esti interesat de oscilantele de la Kuusamo,in caz ca nu stiai,vezi ca au bagat cei de la Marele Pescar marfa noua si sunt niste modele si gramaje excelente pe care nu le gasesti prea des pe la noi,as spune chiar deloc.
Salut.Sper ca scriu unde trebuie.Azi am decis sa renunt la pescuit.Pescuitul mi-a generat mai multe probleme de cat capturi.Plus imi rapea din timpul de tenis de masa care imi place mai mult la care am si ceva rezultate.Nota 10 pentru forum si pentru toti membrii.Fire intinse
Mariandan
Mariandan
Salut.Ma duc la tenis aproape zilnic dar sa nu credeti ca nu ma mananca in talpa .........
Victor Dan
Victor Dan
E ca atunci cand te lasi de fumat, e suficient sa mai tragi un fum la un reveliob si gata, o iei de la capat :)
  • Like
Reactions: Tacuc
Mariandan
Mariandan
Salut.Exista virusi mai puternici decat covid,sunt infectat eu.Am dat comanda de voblere,salmo sunt in trusa,rapala pe drum urmeaza sigi lures.Virusu a castigat si e doar din vina mea: ma uit la Anem.
S
Salut, daca inca utilizezi acel DBsolar acumulator alb(gel) sau negru(AGM) sa ne lasi si noua ceva pareri dupa un an de zile utilizare, pentru ca sunt in situatia ta de acum un an , cand nu stiu ce acumulator sa cumpar pentru un motor electric barca de 40 lb . Multumesc
V
vioril
salutare , asa este , il folosesc de un an si nu am nici cea mai mica problema cu el , functioneaza perfect la un motor de 55Lb , in general tine cam doua zile si jumatate de pescuit .

Toate cele bune !
V
spin4fun - Bună ziua. Te rog frumos sa-mi comunici datele de contact ale dlui Damian, daca se poate. As vrea sa-l intreb daca îmi poate primi 2 mulinete pt service. Multumesc mult ! Vlad Perețeanu - 0762620717.
  • Like
Reactions: spin4fun
spin4fun
spin4fun
Sa-ti fie de folos! :) Sa ne impartasesti si noua feedback-ul dupa experienta! ;)
Salut, din cate am citit intr-o postare pe forum ai o mulineta daiwa freams LT; poti sa imi spui de cat timp o ai? cat e de pescuita si cum se prezinta in timp? cu ce naluci ai pescuit-o? sunt nehotarat intre un stradic fl si un freams lt. Multumesc!
Sus