Vand mulineta Shimano Exsence C3000 MHG

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Schumi

Stiuca
Vand mulineta Shimano Exsence C3000 MHG, cumparata recent pentru lanseta Shimano Poison Adrena, de care tocmai m-am despartit zilele trecute. Mulineta nu a fost achizitionata de noua. Aspectul vizual este impecabil, asa cum se poate vedea din poze. Mulineta a fost trimisa la @Tdum pentru revizie generala (spalat, verificat/eliminat jocuri, verificat/calibrata frana, asigurat suruburi, gresat, etc. Nu am apucat sa folosesc mulineta de la efectuarea reviziei deloc.

Nota finala: "mulineta este perfect functionala, functioneaza cu jocuri reduse, este unsa corespunzator si nu necesita interventii pe termen lung". Celor interesati de mulineta le pot pune la dispozitie devizul cu toate lucrarile efectuate.

Pret: 1300 ron + transport
0753 304009

"Modelul Exsence este fabricat din materiale si tehnologii de ultima generatie, rezultand astfel o mulineta usoara si foarte robusta. Cu un corp din aliaj Hagane Magnesium conceput sa favorizeze controlul torsiunii, tambur din aluminiu forjat la rece, un rotor Magnumlite perfect echilibrat, si sistemul Micro Module ce elimina vibratiile din tambur, mulineta Exsence este elementul care face diferenta pe orice balta in mana oricarui pescar profesionist care stie sa-i puna in valoare caracteristicile.

Cei 12 rulmenti (11 A-RB + 1 SA-RB) cu pelicula de protectie impotriva coroziunii, Sistemul X-Protect (impiedica patrunderea muradariei in interiorul mulinetei), Magnum Lite Rotor, Micro Module Gear, G-Free Body, Rigid Support Drag, frana Rapid Fire Drag, si manerul din aluminiu cu buton EVA completeaza lista cu dotari si tehnologii, care alcatuiesc un echipament precis, ce functioneaza fara "joc". Daca este intretinuta si ingrijita corespunzator, mulineta Exsence poate fi multi ani un companion excelent in partidele de pescuit.

Caracteristici:

Numar rulmenti: 12 (11 A-RB + 1 SA-RB);
Material corp: Magnesium Hagane;
Tambur din aluminiu forjat la rece;
Tambur rezerva: Nu (verificat MarelePescar);
Frana frontala Rapid Fire Drag;
Sistem X-Ship;
Rigid Support Drag;
Tehnologie Micro Module;
System X-Protect;
One-Piece Bail;
Manivela din aluminiu.
Capacitate tambur: 0.20mm/190m;
Raport de recuperare: 6.0:1;
Recuperare fir / tur manivela: 88cm;
Greutate (specificatie producator): 199g.
Max. Drag Power (Forta de Franare): 9kg." 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus