Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

Pentru un feeling de highfly tot ceva consacrat,Fenwick boron x.Urmeaza mulineta,șnur,leader e,tippet-uri,muște…nu știu,am uitat ceva?Ca e lecția proaspăt predată…
 
Pregătiri de vacanță. De mult aveam în plan un combo pentru microjigging. Mai trebuie să vină un Abu roxani bf8.
6cc0d077-a8cf-4625-8ee0-cb38eb138da1.jpeg
IMG_6597.jpeg
 

ambrooo

Stiuca
O să îți spun după ce aflu și eu punk aparent este un conquest de 148 gr cu reglaj fin din aplicație mobilă ( pe care nu am încercat-o încă) dar și cu reglaj manual . Are 5 nivele de reglaj, fiecare cu 4 nivele macro și 4 nivele micro. Și nu necesită încărcare ca Daiwa , se încarcă prin rotirea tamburului (sau a manivelei). E foarte bine închegată
 

ambrooo

Stiuca
N-am vrut sa ma lansez intr-o polemica legata de produse made in China, dar daca m-ai starnit ...
Nu e nici scumpa, nici ieftina. Nu e ieftina pentru o chinezarie, dar nici scumpa pentru cum e construita, cum se simte si ce stie sa faca. Un produs Shimano la aceleasi specificatii probabil trece de 600 eur.
Daca stau bine sa ma gandesc undeva la jumatate din sculele mele de pescuit sunt luate de pe ali. Mulinetele de baitcast, de exemplu sunt toate de pe ali si nu le-as schimba niciodata pe Metanium sau Aldebaran pentru simplul motiv ca sunt mai bune si mai ieftine. Evident poti sa cumperi o gramada de pocnitori, dar daca te documentezi putin si esti dispus sa iti asumi niste riscuri, te poti alege cu un portofoliu de produse bune si decente la pret.
 
Am dat și pe apă mică lângă plaje, in Peraia am mers pe un dig destul de lung și apa era mai adâncă, am prins vreo doua modele de safridia, iar în Porto Koufo apa e foarte adâncă, am avut câteva urmăriri, nu știu ce erau dar aveau o viteză în apă de stăteai și te întrebai dacă chiar a fost ceva sau ți s-a părut, dar nicio captură. Dentex am prins pe apă mică cu substrat pietre.
 
Sus