Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

Rahan

Oblete
Ceva cumpărături.....

Atașamente

• IMG_20231116_230622.jpg
    IMG_20231116_230622.jpg
    405,9 KB · Vizualizări: 301
  • IMG_20231116_230557.jpg
    IMG_20231116_230557.jpg
    507,7 KB · Vizualizări: 255
Eu zic să instalezi aplicația pe telefon. În 2 minute îți faci cont și bagi adresa, în 3 minute e comanda plasată și în 2-4 săptămâni bate poștașul la ușă. Hunthouse e firma serioasă pe AliExpress și s-ar putea să trimită cu transport rapid în funcție de comanda. De asemenea poți să ai reducere 80% la orice produs alegi de pe AliExpress ca și cadou de prima comandă.

As face asa dar vreau sa platesc ramburs fara plata cu cardul online , pentru ca nu am inredere cu plata online
Daca nu ai încredere poți sa îți faci un card prepaid sau un card de credit. Ăla prepaid pui bani pe el doar când e nevoie. Poți folosi revolut sau Monese care generează și carduri virtuale pentru o singură tranzacție.
cu cardul de credit plătești cu banii băncii. Banca nu ia țeapă. Eu așa fac.

adiwolf

Moderator
Membru personal
cu cardul de credit plătești cu banii băncii. Banca nu ia țeapă. Eu așa fac.
Sa o crezi tu pe asta!
Banca doar te creditează pe tine cu suma X
dar tu decizi cum, unde și cu cine o cheltuiești.
Tu ești cel care autorizează o plata din banii împrumutați ție de către entitatea bancara.
În caz de "teapa" tu ramai dator către banca cu suma X

Cea mai simpla si la indemana solutie mi se pare un Revolut cu card virtual care "dispare" dupa efectuarea tranzactiei. Teapa pe Aliexpres nu am patit si nu am auzit. Am avut o situatie cu un produs ratacit dar banii mi-au fos returnati relativ repede.

Sa o crezi tu pe asta!
Banca doar te creditează pe tine cu suma X
dar tu decizi cum, unde și cu cine o cheltuiești.
Tu ești cel care autorizează o plata din banii împrumutați ție de către entitatea bancara.
În caz de "teapa" tu ramai dator către banca cu suma X
Adi am plătit cu un card de credit o comandă care nu a venit. Am contactat banca și Mastercard și-a recuperat banii. Card de credit nu card de cont curent.

Cea mai simpla si la indemana solutie mi se pare un Revolut cu card virtual care "dispare" dupa efectuarea tranzactiei. Teapa pe Aliexpres nu am patit si nu am auzit. Am avut o situatie cu un produs ratacit dar banii mi-au fos returnati relativ repede.
Mi-am adus aminte ca teapa am luat la cumparaturi din HK cu produse de pe Fb, mai exact la cateva saptamani dupa ce am cumparat o porcarie in urma unei reclame pe Fb, am fost sunat de banca si intrebat daca autorizez 3 plati catre o firma din Hong Kong, nu erau foarte mari, insumate cam 400 eur, cat o lanseta bunisoara :D. In urma pataniei am schimbat cardul si din acel moment am facut doar plati cu cardul virtual revoulut cand aveam dubii privind vanzatorul. Unele site-uri insa nu le accepta.

Hades

Somn
Credeți că dacă am avut accidentul la pescuit m-am lecuit ??!!! Cred că peste o săptămână ( sper să fie apele bune, că a plouat tare astăzi ) o să fac o ieșire de 2 ore. Ca să inaugurez noul combo.
IMG_20231128_151311.jpg

IMG_20231128_150407.jpg

IMG_20231128_151804.jpg

Și dacă am ”mers” negru + roșu, să-i punem și fir roșu !!!

IMG_20231128_152100.jpg

Sus