Frumoasa e mulineta aia, si stiuca si lanseta sunt dar de la mulineta aia nu imi pot lua ochii
E..., mai sunt și altele.Marfa buna ai luat.Stau shadurile pe tipu ala de jig asa simplu doar cu bila?
Atunci vorbești cu Dan Mitrănescu să le aducă. O să scrie FL pe ele. Numai că pentru a le trimite e posibil să fie nevoie să plătești online. Aici în România.As face asa dar vreau sa platesc ramburs fara plata cu cardul online , pentru ca nu am inredere cu plata online
Daca nu ai încredere poți sa îți faci un card prepaid sau un card de credit. Ăla prepaid pui bani pe el doar când e nevoie. Poți folosi revolut sau Monese care generează și carduri virtuale pentru o singură tranzacție.As face asa dar vreau sa platesc ramburs fara plata cu cardul online , pentru ca nu am inredere cu plata online
Sa o crezi tu pe asta!cu cardul de credit plătești cu banii băncii. Banca nu ia țeapă. Eu așa fac.
Adi am plătit cu un card de credit o comandă care nu a venit. Am contactat banca și Mastercard și-a recuperat banii. Card de credit nu card de cont curent.Sa o crezi tu pe asta!
Banca doar te creditează pe tine cu suma X
dar tu decizi cum, unde și cu cine o cheltuiești.
Tu ești cel care autorizează o plata din banii împrumutați ție de către entitatea bancara.
În caz de "teapa" tu ramai dator către banca cu suma X
Adi am plătit cu un card de credit o comandă care nu a venit. Am contactat banca și Mastercard și-a recuperat banii. Card de credit nu card de cont curent.
Mi-am adus aminte ca teapa am luat la cumparaturi din HK cu produse de pe Fb, mai exact la cateva saptamani dupa ce am cumparat o porcarie in urma unei reclame pe Fb, am fost sunat de banca si intrebat daca autorizez 3 plati catre o firma din Hong Kong, nu erau foarte mari, insumate cam 400 eur, cat o lanseta bunisoaraCea mai simpla si la indemana solutie mi se pare un Revolut cu card virtual care "dispare" dupa efectuarea tranzactiei. Teapa pe Aliexpres nu am patit si nu am auzit. Am avut o situatie cu un produs ratacit dar banii mi-au fos returnati relativ repede.