Adrian Popa
Oblete
Frumos combo! Sa-l folosesti sanatos!
Super! Inelele de varf sunt mai bine echilibrate ca marime?S-a lansat noul model in Decembrie…N-am putut sa rezist.Comparat cu 792, pare o idee mai puternic și la fel de senzitiv.Probabil lansează și o idee mai bine.
Inelarea este la fel ca 792.Dacă compari cu Silverado simplu, da, are inele mai mici.Super! Inelele de varf sunt mai bine echilibrate ca marime?
Ce mulineta este? Nu imi dau seama din poza.Urmează desfăcut, gresat și uns !!!
Ce mulineta este? Nu imi dau seama din poza.
Eu sunt foarte mulțumit de acest fir, îl folosesc la UL (pe spinning). Elasticitate scăzută pentru un mono, rezistență bună la abraziune (până la proba contrarie, ținând cont că pescuiesc mult pe zone cu prundiș grosier și bolovăniș, pe Crișul Repede), memorie scăzută (tambur mic de 2000, nu am avut peruci) și suplețe, ceea ce îl face și mai castabil, nu am avut surprize cu el (de vreo 3 partide...). Îl am pe cel de 4 livre (cred că 0.148 mm diam.).Deși nu aveam neaparat nevoie și ma strânge și bugetul ca am cumpărat o mașina, tot nu m-am putut abține. Măcar ceva micuț acolo…. Firul asta e foarte interesat. Am un tambur liber la aldebaran si cochetam de mult cu un mono ceva pentru clean/pastrav si jiguiala la biban cand nu vrea pe textil.
Vezi atașament 52793
E cam ce cautam eu. Tot cel de 4 livre. Are elasticitate exact cat e nevoie. O sa il pescuiesc la clean/pastrav cu lanseta mai moderata ca sa evit rateurile, si la bibi cand nu ii place textilul(mi-a spus un pescar care pescuia in paralel textil/ mono ca a avut mult mai multe capturi pe mono). Initial am vrut sa iau un flurocarbon dar am patit anul trecut sa imi plezneasca firul ca avea o ciupitura mica sau o gatuire dupa o peruca.Eu sunt foarte mulțumit de acest fir, îl folosesc la UL (pe spinning). Elasticitate scăzută pentru un mono, rezistență bună la abraziune (până la proba contrarie, ținând cont că pescuiesc mult pe zone cu prundiș grosier și bolovăniș, pe Crișul Repede), memorie scăzută (tambur mic de 2000, nu am avut peruci) și suplețe, ceea ce îl face și mai castabil, nu am avut surprize cu el (de vreo 3 partide...). Îl am pe cel de 4 livre (cred că 0.148 mm diam.).
Sa îl stăpânești sănătos! Sunt curos de feedback de la tine după câteva partide, daca ai aceeași impresie. Pe cast ar trebui să ajute să câștigi distanță în lanseuri cu năluci ușoare, mă gândesc.
Pe 6 lbs cred ca ai si alte optiuni bune (nu ca la diametrul asta de 0.148 nu ai avea, dar mai putine), insa cred ca firul asta exceleaza pe calitate si caracteristici la diametre mici.E cam ce cautam eu. Tot cel de 4 livre. Are elasticitate exact cat e nevoie. O sa il pescuiesc la clean/pastrav cu lanseta mai moderata ca sa evit rateurile, si la bibi cand nu ii place textilul(mi-a spus un pescar care pescuia in paralel textil/ mono ca a avut mult mai multe capturi pe mono). Initial am vrut sa iau un flurocarbon dar am patit anul trecut sa imi plezneasca firul ca avea o ciupitura mica sau o gatuire dupa o peruca.
Pe cast e ce trebuie la cum se simte cu naluci 3g+. Pentru gume mici (<2g) pe cast cica ar fi mai potrivit cel de 3lbs. Om vedea. Dupa ce am luat alde 22, pe cel vechi vreau sa il tin pentru pescuit mai power cuplat pe shimano expride care duce si 10g. Ma gandeam sa incerc un 6lbs direct in loc de textil.
Deși nu aveam neaparat nevoie și ma strânge și bugetul ca am cumpărat o mașina, tot nu m-am putut abține. Măcar ceva micuț acolo…. Firul asta e foarte interesat. Am un tambur liber la aldebaran si cochetam de mult cu un mono ceva pentru clean/pastrav si jiguiala la biban cand nu vrea pe textil.
Iti recomand și lansetele și nălucile de la tsurinoya. Eu am rămas impresionat mai tare decât de mulinetele lor.In asteptarea primaverii
Vezi atașament 52813