Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!"

spin4fun

Stiuca
Am avut doua OSP Dunk 48 SP. Le-am testat, au prins pe lac, mi-au placut cum evolueaza, coboara usor la 4 m adancime. Asa ca am completat trusa. Nu, nu de la noi din tara. Nu inteleg de ce la noi sunt preturi mult mai mari decat afara la voblerele prinzatoare. Si aici pot da multe exemple. Sau pret mai mare la culorile mai bune. Am pus si cateva ryuki, inclusiv doua din culorile ce-mi lipseau la 60S, Red Belly Yamame. Am zis ca nu mai cumpar si nu am mai cumparat, dar la naluci nu ma pot abtine...

20220705_142336.jpg

Claudiup

Oblete
Am avut doua OSP Dunk 48 SP. Le-am testat, au prins pe lac, mi-au placut cum evolueaza, coboara usor la 4 m adancime. Asa ca am completat trusa. Nu, nu de la noi din tara. Nu inteleg de ce la noi sunt preturi mult mai mari decat afara la voblerele prinzatoare. Si aici pot da multe exemple. Sau pret mai mare la culorile mai bune. Am pus si cateva ryuki, inclusiv doua din culorile ce-mi lipseau la 60S, Red Belly Yamame. Am zis ca nu mai cumpar si nu am mai cumparat, dar la naluci nu ma pot abtine...

Vezi atașament 50219
De unde le ai achiZitionat ?

spin4fun

Stiuca
De unde le ai achiZitionat ?
Elvetia. Dar in trecut am mai luat diverse accesorii de pescuit din Slovenia, Polonia, Bulgaria, Austria, Lituania, Franta, Germania, Finlanda, UK, SUA, samd. Mereu mai ieftine cu cel putin 20% decat in tara cu transport inclus. Mai rar mai cumpar de la magazinele autohtone. Cauta pe internet si stabileste legaturi cu ei, vei avea surprize si vei gasi mereu oferte bune. Am obtinut discounturi de 10-15% sau diverse bonusuri gratis din aceeasi marfa. In tara pot numara pe degetele de la o mana magazinele online sau fizice care chiar stiu sa faca afaceri si au relatie buna cu clientii, iar spinningshop e unul din ele.

Ultima editare:

Septimiu

Salau
Zgarcit nu am fost... Eram pregatit de treburi serioase (o pereche de wadersi si bocanci) dar nu am gasit marimea care mi se potriveste. Chiar daca am avut cateva probate, se pare ca marimea mea este cea mai cautata si niciun distribuitor din zona nu are pe stoc.
Vizita nu este stressanta deloc, dimpotriva, este super relaxanta. Am stat ieri de la 11 dimineata pana la 6 seara dar pe mine ma intereseaza si vanatoarea si am avut si acolo cateva achizitii...

anem

Stiuca
huh ... spin4fun , esti colectionar sau pur si simplu vrei sa ai la indemana orice iti trece prin minte cand esti la pescuit? cum de ti-ai luat toate culorie de la Thrill?

spin4fun

Stiuca
huh ... spin4fun , esti colectionar sau pur si simplu vrei sa ai la indemana orice iti trece prin minte cand esti la pescuit? cum de ti-ai luat toate culorie de la Thrill?
Sunt si colectionar, dar nimic din ce e aici nu e de colectie. Colectiile le am pe oscilante de stiuca, pe Rapale si alte naluci mai vechi. Nu sunt toate culorile, dar am incercat sa iau culorile naturale sau cu stimuli mai puternici (sclipirile argintii). Am doua culori la Thrill 7, printre care si cea mentionata de vasi25 , RBL, pe care am luat-o in dublu exemplar acum, inspirandu-mi si mie mai multa incredere. Vreau sa incerc ceva mai mult pe avat anul asta si o sa le rulez sa vad care dau randament mai bun in ce situatie. Oscilantele le-am luat indeosebi pentru a putea lansa la distanta, sper sa ajung la dunare sa stau putin mai mult si sa le testez nitel. Altfel, da, sa am mai multe optiuni la indemana. Si helic-urile de la Berti mi se par ok si am avut in trecut atacuri la ele, dar acum am mai multe optiuni :)

shogunu65

Stiuca
Sunt si colectionar, dar nimic din ce e aici nu e de colectie. Colectiile le am pe oscilante de stiuca, pe Rapale si alte naluci mai vechi. Nu sunt toate culorile, dar am incercat sa iau culorile naturale sau cu stimuli mai puternici (sclipirile argintii). Am doua culori la Thrill 7, printre care si cea mentionata de vasi25 , RBL, pe care am luat-o in dublu exemplar acum, inspirandu-mi si mie mai multa incredere. Vreau sa incerc ceva mai mult pe avat anul asta si o sa le rulez sa vad care dau randament mai bun in ce situatie. Oscilantele le-am luat indeosebi pentru a putea lansa la distanta, sper sa ajung la dunare sa stau putin mai mult si sa le testez nitel. Altfel, da, sa am mai multe optiuni la indemana. Si helic-urile de la Berti mi se par ok si am avut in trecut atacuri la ele, dar acum am mai multe optiuni :)
Eu la thrill am prins cel mai bine pe srh, ăla cu puțin roșu sidefat sub gușă....

Mai am o curiozitate.... In ce constă "rezistenta" kastmaster elor? Până pe agăți? Că de distrus eu nu am reușit să distrugă nicio copie din aia chinezească. Iar eu am din alea proberos de pe AliExpress.

Sus