Bogdan Stroescu
Biban
Scuze Alex, initial eu pus linkul de la o poza dupa o cautare rapida.
https://www.karp.ro/huse-bete-mulinete/43690-husa-extensibila-pentru-transport-lansete-baracuda.html
Chiar este rigida pretul destul de rigid si elIntradevar o husa rigida calumea, insa si pretul e mare.
Asta e pentru lanseta cu luneta. Decathlon tot bate șaua da noi ne uitam la LD cu modifica codul penal.Pentru cei care au lansete din 2 bucati sub 2 metri , tot la Decatlon ,raionul vanatoare . Pret 150 lei.
Vezi atașament 17597Vezi atașament 17598Vezi atașament 17599
Poți încerca sa-ti faci așa ceva :In ultimu timp tot umblu cu lansetele prin masina si ma gandesc la tuburi de transport pentru lanseta + mulineta, m-ar interesa ceva pentru lansete de 7' si 7',6" (din doua bucati). Ar fii bine daca as gasi tub si pentru lanseta de 7' dintr-o bucata dar banuiesc ca e mai greu. Voi ce folositi?
Cu mare drag. Am văzut ca e vechi topicul dar, fiindcă tot am meșterit unul , m-am gândit ca poate le e de folos și altora( poate mai sunt sportivi care se deplasează cu bicicleta , motor, moped etc.) . Te-am citat doar ca sa nu mai scriu in descriere unele specificații ale jucariei .Mersi Carol dar asta era in 2015, intre timp le car la fel in masina, .renuntat la ideea de tub![]()
Dacă as găsi in România, as lua mâine. Chiar dacă as fi nevoit sa fac credit...Pentru cine n-are loc in masina pentru bete dintr-o bucata exista și așa ceva :
Misto asta, daca era putin mai sus stateai si tu cu cotul sprijinit "ca baietii" cand conduceaiInspirat de postarile voastre mi-am facut si eu un tub rigid pt. lanseta si l-am atasat la scuter ...