pretul afisat pe site (cu ~ 500 euro mai mic fata de Romania) este doar pt cetatenii maghiari si nu poate sa imi spuna care e pretul meu;
2. nu au stoc si perioada de asteptare este foarte mare, de ordinul lunilor de zile;
3. doar dupa ce au motorul in stoc imi pot comunica pretul meu (tromboane, evident).
Tineti cont totuși ca sunt contractele de reprezentare prin care se limiteaza accesul pe alte piete, decat cele definite prin contractul de reprezentare/dealer/reseller/etc.
Iar faptul ca depozitul Suzuki este in HU, este ok. Poate firma din HU care vinde motoarele, nu are acces "full" la acest depozit, ce deserveste mai multe tări. Eu asa ma gandesc. Caci pe perioade de "secetă", toti vor sa vanda. Dar biciul este la Producator/Reprezentant UE.
Iar diferenta de 500 € poate apare de la transport/regim de garantie/service/etc/etc/etc. Zic si eu, ca prostu'n târg.
Eu pana acum am luat de la Euronautica 2 motoare (5CP si 20CP). S-au miscat impecabil oamenii. Indiferent daca a fost vorba de vanzare sau service. Iar consilierea tehnica..jos pălăria.

.
Este adevarat ca si motoarele au fost si sunt tinute cum scrie la carte. Si nu am avut probleme cu ele, deloc.
PS. O data va povestesc in detaliu cum sa va testati motoarele cand barca este scoasa pe mal sau motorul pus pe capră. (Cel putin la Suzuki de 20 dar si la Mercury de 20)......
Adica nu testati in butoi. 

Pe tema asta - testat de mine intr-un vas mai mare - o galeata mare de la Royal Canin- am mers de doua ori la EuroNautica, pana sa ne dam seama cu cei de acolo, cam care este chestia.
Motorul nu avea nimic. Bagam in bazin, mergea pompa de apa, bistosh. Bagam la butoiașu' dă câne......sufletu' lu' Avram Iancu.... si io bou declaram: Sist. racire prost (impeller stricat/blocat/plin de vaselina/etc......)
Dar na, io sunt electric, si aici era vorba de mecanica fluidelor (Cursuri pe care nu le-am facut in scoala.....Sau parca am facut ceva la cursul de Termotehnica - cu colocviu, unde copiam toti, nu examen-.....deci scuzabil....

)
Acum nu am timp dar va povestesc alta data.
O zi buna sa aveti
Cu stima.