Apai mai draga Zamfi aici se discuta chestii de calitate si cu colegi seriosi. Sunt multe topicuri pe aici unde se gasesc chestii foarte interesante . Usor, usor o sa descoasem si cum se fac lansetele custom si ne facem si rodbuileri. La iarna sigur o sa fie timp."Mah esti nebun?!!"
Tu iti dai seama ce subiect e asta ?! Pfuaiii... E greu tare ...Depinde de guma (sau vobler) ,de conditiile de pescuit (vant,ploaie) ,de cat de motivat e domnu salau , de firul utilizat ,de raportul mulinetei , de anotimp ,de....Roman prietene ,roman! Si oricum nu prea conteaza ce si cum ...Ultima oara cand am fost la shaloo ,am lasat un vobler la trena in urma barcii .Cu vasle....Cand a inceput sa zboare firul de pe mulineta nu stiam ce sa fac cu vaslele,cu batul ,etc.Normal ca s-a dus! Si acum am imaginea firului care zbura de pe tambur ...
Poate la iarna prietene ...
Ps:radem glumim ,dar chiar e belea topicul.![]()
Si Sorin asemanator pescuiesc si eu, numai ca nu arunc pe sub manaEu lanseurile le fac pe sub mâna având în vedere ca lățimea begai îmi permite acest lucru ...după lansare țin lansetă fixa până jigu ajunge pe fundul apei apoi ridic ușor și recuperez câteva ture care după îl laș din nou să aibă căderea liberă ...asta e un mod de recuperare ....mai obișnuiesc ca după lanseu să îl recuperez din lansetă mai exact târât pe fundul apei ...cu mici jocuri din vârf
ce ai fost si ce ai ajuns draga Zamfi,am lasat un vobler la trena in urma barcii
ehe , stai sa vezi cand au pofta de recuperari mai rapide ca la avatîn schimb erau atacuri pe recuperări mai rapide aproape liniare ca la știucă .
cu asta m-ai facut curios fiindca in zone cu substrat malos,eu n-am luat decat pe voblere cand era iesit la vanatoare intre ape....substratul care poate fi tare sau mai malos ( da,si acolo sta salaul ) ...