SpinningShop.ro

adiwolf

Moderator
Membru personal

Espasia

Somn
Poate asa vom avea preturi mai decente la produsele SHIMANO.
Bravo Claudiu.
Interesant este faptul ca eu am cumparat cateva mulinete din UE (Germania, Romania) care erau sensibil egale sau mai mici ca si cost platit fata de Digitaka. Ma refer ma mulinete de cast.
Respectiv Metanium MGL 2016 (Germania), Metanium MGL 2020 (Romania) sau Curado K201 (Germania). Adica ma refer la cost nu la pret afisat . -->[Costul contine transport, taxe vamale, TVA, "șpaga" DHL - de cand cu pandemia- ptr procesare pachet....etc....] (de ex. la cele din UE plateam transport DHL- aprox 20....25 €, sau 25 Lei FanCurier sau Cargus sau ce-o mai fi cand luam din Ro)

Din Japonia am cumparat moristi ce nu le gaseai pe piata UE. Atunci cand le-am luat. Metanium DC, Antares, Antares DC, Calcuta Conquest BFS, Aldebaran 51, Aldebaran BFS.
Ulterior au aparut si in UE dar nu m-a mai interesat pretul...

Deci eu zic ca pretul pe piata din UE se poate compara cu Japonia pentru unele produse (ce se gasesc pe ambele piete). Cel putin asa era atunci cand am cumparat eu. Preferam UE ptr garantie, si timp de sosire.

Poate revin lucrurile la normal.Adica in avantajul nostru.

O zi buna va doresc.

Aseară am intrat pe spinningshop sa văd care mai e oferta. La vara am sa ma întorc in ro și trebuie sa îmi fac o lista de cumpărături pentru ca na, schimb locurile și peștii, trebuie și echipamentul. Vreau sa zic ca wow am fost impresionat. In uk nu găsești un magazin cu așa produse. Felicitări Claudiu!

Am o intrebare in legatura cu lansetele sunt unele ca de exemplu sportex magnific finesse care in poza arata casunt disponibile atat de spinning cat si de casting. Dar disponibila e doar una si nu e clar care.

Claudiu

Administrator
Membru personal
acestea:
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Alex-BAV

Oblete
Alex.....prietene....dacă te văd cu una di asta pe Budeasa să știi că mă întorc acasă.Și-asa mă cam ia inima de la o vreme.
Promiti ?

Cu prima ocazie cand ne vom vedea, te voi saluta thumbsuuuup

6 luni a fost gata barca conform contractului, problema a fost la motor ca a intarziat pana in ianuarie
Multumesc pentru raspuns.

La mine e pe dos, pentru moment sterg motorul de praf si imi fac sperante pentru copaie Durereeee

Stima,

Sus