SpinningShop.ro

Romin Alin
Felicitari si sa o porti sanatos
si da, asta este Claudiu !!! jos palaria
Este un gest care ma emotionat si impresionat foarte mult , deoarece nu am mai primit așa ceva si nu am stiut cum sa reactionez !
Este de lăudat Claudiu pentru cadourile pe care le face , în ciuda vremurilor in care trăim!
Mi-a dat de gandit acest gest si pe viitor știu ce am de facut !
Mulțumesc încă o dată! " Șapo" !!!
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ceva transport serios saptamana asta, barca personala Lund Angler 1650 SS si barca unui client AlumaCraft 1650 Classic Sport. Astept dupa barca mea din Octombrie... greu, greu...

IMG-20210623-WA0008.jpg
20210623_095107.jpg
 
Nu cred ca e rău, dar diferă de nota generală a pridocului care pare foarte bine făcut. Ma gândesc că sunt soluții mult mai profesionale de prindere decât cea aleasă. Sunt piulițe lungi spre ex, ar arăta mult mai ok.
E doar un detaliu care mi s-a părut ciudat, nimic altceva.
Să-l folosești sănătosaplaud
 
Salutare tuturor !
Faptele bune nu încetează să mă surprindă într-un fel de nedescris!
După bucuria pe care mi-ati facut-o cu lanseta Yamaga , a venit un cadou din partea lui Claudiu la care nu m-aș fi gândit niciodată!
Am primit imbracaminte de la SpinningShop.ro , pe care o voi purta cu mândrie și onoare peste tot !
Sunt mândru că fac parte din acest forum aproape de la inceputuri( 2015) si onorat să port aceste îmbrăcăminte oriunde voi merge la pescuit !
Vreau sa multumesc omului, pescarului,adminului si prietenului Claudiu pentru atenția, încrederea, susținerea si suportului acordat!
Îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai facut pentru mine!
Respect !
20210914_162916.jpg
20210915_184944.jpg
20210915_184847.jpg
 
Din punct de vedere al firii mele sau al caracterului meu , eu voi fi același! Toti cei care m-au cunoscut personal si ne-am împrietenit sunt oameni cu cuvânt si caracter !
Eu am fost la pescuit împreună cu foarte multi oameni , dar am renunțat să mai merg sau sa ma atasez de oameni care nu împart aceleași principii ca mine !
Eu sunt un om care apreciază calitatea , lucrul bine făcut, oamenii pregătiți, oameni capabili , adevărul....chiar dacă doare! De aceea am si puțini prieteni , pentru ca urăsc fake-ul , kitch-ul, minciuna , parvenitii, incapabili in functii cheie, fatarnicii si pe restul de lichele care parazitează si "fura" resursele la care cei care ar merita cu adevarat sa beneficieze de ele , nu ajung sau nu mai apuca sa le folosească!
In concursuri nu pot sa garantez ca nu voi dezamagii, deoarece nu tine de mine 100% , pot prinde o zi proastă, concurez cu pescari mai bine pregătiți decât mine, am ghinion , am probleme cu echipamentul....etc !
 
Sus