Savage gear finezze softlure 12-35

gabyspin

Stiuca
Screenshot_20200120_103232_com.android.chrome.jpg
Ma poate ajuta un coleg care deține această lanseta?
Respectă gramajul, este ok pentru jiguri, este senzitiv, etc?
Mulțumesc anticipat!
 

Wurger

Somn
Cred ca te.a si ajutat. Ia vezi daca mai e pe stoc :))
Din cate am.auzit la altii, e perfecta pt jig si pretul e bun. Sper sa nu gresesc si sa fie alte gramaje sau fineturi de care nu stiu.
 

gabyspin

Stiuca
Am fost azi la Arrow, mai avea pe stoc doar unul de 4-18gr, la rece mi-a lăsat o impresie buna. A zis ca aduce săptămâna asta altele, cică s-au vândut bine.
 
O are cumnatul meu. E bună la jiguri, simte bine, dar nu duce 35 gr.. E cam lunga și nu o poți echilibra cu nicio mulineta. Devine obositoare. Din cauza asta nu prea a folosit-o.
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Senzitiva este, am pescuit-o, deci nu vorbesc de pipaieli in magazin. Comparat cu varianta mai scurta 4-18gr, care era a mea, i-am si spus proprietarului atunci ca e chiar mai senzitiva decat lanseta mea si ca simtr mai bine la distanta mare.
Adevarat ca pica in bot, dar si sora mai scurta face acelasi lucru..
 

Pi3.14

Salau
O am si eu. O folosesc cu o mulineta de 240 de grame si devine decent doar cu 3 degete inaintea mulinetei daca nu te deranjeaza sa atingi si filetul mandrinei. E ok la pescuit, eu am fost multumit de achizitie. Am folosit.o cu 5g+5g guma si a fost ok. Mai mult de 20g + 5g guma n.am folosit.o dar cu greutatea astea mergea glont in lansari. Per total, eu sunt multumit de achizitia ei.
 
Sus