Salutari

RepresoR

Oblete
Eu mi-s Stefan din Galati. De citit va citesc de multa vreme insa abia ieri am zis sa fac cont. Fiind dintr-un oras inconjurat de ape, ar fi fost chiar ciudat sa nu cochetez cu aruncatul nalucii in baltoaca. De vreo 30 de ani am tot cutreierat ochiurile de apa de ici si colo si cu undite de 15 lei si cu lansete de 3000, nu ca ar sti pestele cu ce arunci spre el dar asa sunt piticii pe creier si cand ti se pune pata ca vrei jucarii noi, faci paguba in buget ca sa poti spune pe urma ca ai folosit jucaria noua o singura data intr-un an ca nah ... atat ti-a permis timpul :)
In general merg prin zona - Dunare,Prut,Siret, canale, balti private sau in Delta ... pacat ca cea din urma a ramas doar un peisaj frumos ... in Octombrie 3 zile am dat in fantana, in Aprilie tot fantana, luna care vine ma duc iar dar de data asta pe incinta privata poate vad si eu o marlita totusi.
Azi facui o tura la Dunare dar m-am intors asa cum am plecat ... de sarit sarea dar numai in ciuda ca de tras nimic, la fel ca acu 2 zile cand am prins 2 crengi deci -2 jiguri ... incercam si data aviatoare . :)
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Uhhh, ....
Stefan, multumesc frumos pentru prezentare, se pare ca ai darul scrierii asa ca asteptam sa devi un membru activ si sa ne incanti cu povestile tale pescaresti
 

RepresoR

Oblete
Va povestesc dupa ce ajung in Delta, luna viitoare sigur si in principiu mai ajung o data prin Octombrie ... daca raman iar cu restante la stiuca macar la campionatul de halbere si coniac canoe tot iau un trofeu drunk
 
Sus