Salutare pescari!

Rosf

Oblete
Salut,
Stefan e numele meu si sunt din Timisoara. Anul acesta am reactivat pasiunea pentru pescuit cu cateva partide la Dunare la stationar dar si la spinning, ocazie cu care mi-am redescoperit si betele de rapitor, un Sportex Black Arrow,2.10m ML,actiune fast si un Raptor Droid de 2.40 ,7-28g mai moale.Mulinetele?Cormoran Magnezia si un Stradic 2500FL la care am adaugat recent un Stradic C3000 FM la care imi trebuie bat... Si uite asa stau de 3 zile si citesc pe aici si parca va cunosc de.o viata.
Sunt incepator in ale spinningului dar promit ca invat repede- voi muncii si voi recupera, cum se spunea pe vremuri Ne vedem curand pe

Ultima achizitie - "nu exista nimic rațional în banii cheltuiți pe o placere!" ca tot e black friday❤️

adiwolf

Moderator
Membru personal
salut Stefan,
bine ai venit printre noi, ma bucur ca ai inteles mesajul.
sper ca vei gasi aici tot ceea ce iti lipseste in materie de pescuit la spinning si..........nu numai.
incercam sa inchegam si sa mentinem o comunitate vie, cu respect pentru natura si pentru "colegii de suferinta"
inca odata, bine ai venit!

Ionutxy

Biban
Un bun venit Ștefan!
Pentru mine, aici, e locul in care îmi place să "evadez", unde găsesc mereu informații și sfaturi utile postate de oameni inimoși dar totodată și oaza unde mă recuperez după o serie de "gherle" (inevitabile pentru un pescar pasionat dar care este pe apă când și cât poate).

Sus