Albuletu Alexandru
Biban
Nu am mai intrat de mult aici pe forum din motive personale, dar pot spune ca este singurul care mai contine informatii cu adevarat utile pentru un pescar, cum sunt si cele de mai sus!
In primul rind felicitari pentru initiativa!am facut mai multe sendinte cu alti pescari sportivi din oras si asa s-a nascut GPSO (grupul pescarilor sportivi oradeni) pe care probabil o vom duce la stadiul de asociatie in timp. Am pus bani mana de la mana si am mers in Ungaria dupa salai.
Sa stii ca nu zici tu nimic rau aici. Plus ca avem tot spijinul asociatiei Aqua Crisius la care ne facem oricum permisele in fiecare an. Cu ei iesim si in controale impreuna cu jandarmii.In primul rind felicitari pentru initiativa!
Poate ar fi mai bine sa ramaneti la stadiul de grup.Din experienta pot sa-ti spun ca asociatiile ajung sa cheltuie banii pe salarii, paza, benzina, birotica, logistica, utilitati si multe alte cele astfel ca nu le mai raman bani pentru populari
![]()
Impreuna cu un prieten am inceput aceasta initiativa si am facut mai multe sendinte cu alti pescari sportivi din oras si asa s-a nascut GPSO (grupul pescarilor sportivi oradeni) pe care probabil o vom duce la stadiul de asociatie in timp.
Pe la min 3 și 25 a agățat, l-a jucat și l-a pierdut. Dar până la barcă a agățat iarăși și l-a scos. Are și șalăul apucături de știucă, sau o fi fost alt șalău ???
Eu cred ca a fost alt strap, sau mai stii, doar era iufã, atunci cred ca salãii o iau razna. Dar nu am de unde sa stiu, o astfel de iufã nu am trãit inca.Pe la min 3 și 25 a agățat, l-a jucat și l-a pierdut. Dar până la barcă a agățat iarăși și l-a scos. Are și șalăul apucături de știucă, sau o fi fost alt șalău ???
Voi populati apele dupa vre un program sau studiu ? Sau asa dupa cum credeti voi ? Cel putin in neamt de unde sunt eu , sau gasit unii care sa arunce in ape fel de fel de pesti . Dupa interesul de moment sau crezand ca fac mare fapta de "vitejie" . Convingerea mea este ca trebuie un studiu preliminar in sensul ca deranjul mediului acvatic poate fi major, lasand la o parte distractia de moment a pescarului.Aici in prima poza e unul din salaii cu care am populat Crișul Repede (3-5 cm), iar in a doua poza e primul pe care l-am prins la 2 luni dupa populare (undeva la 12-13 cm). In cea de a 3-a poza e un salau pe care l-am prins la 5 luni de la populare (23-25 cm)Vezi atașament 5346Vezi atașament 5347Vezi atașament 5348