SALAUL

  • Autor subiect Deleted member 13
  • Dată creare
D

Deleted member 13

Guest
Mai Claudiu ...ce-mi faci tu mie mai baiatule!roflmaooo O sa incerc in iarna asta sa pun tabelele si la restul speciilor prezentate. Insa nu le am electronic,doar in carte , dar se rezolva usor,usor...
 
D

Deleted member 13

Guest
Am introdus tabelele la specii ,dupa "Dezvoltare" . Scuze daca nu sunt foarte reusite scanarile ,dar au fost facute cu telefonul "pe genunchi" thumbsuuuup
 
Aici in prima poza e unul din salaii cu care am populat Crișul Repede (3-5 cm), iar in a doua poza e primul pe care l-am prins la 2 luni dupa populare (undeva la 12-13 cm). In cea de a 3-a poza e un salau pe care l-am prins la 5 luni de la populare (23-25 cm) :)
IMG_3172.JPG
IMG_3166.JPG
IMG_4109.JPG
 
Va multumesc pt aprecieri. Meritul nu este doar al meu. Impreuna cu un prieten am inceput aceasta initiativa si am facut mai multe sendinte cu alti pescari sportivi din oras si asa s-a nascut GPSO (grupul pescarilor sportivi oradeni) pe care probabil o vom duce la stadiul de asociatie in timp. Am pus bani mana de la mana si am mers in Ungaria dupa salai. Aici este un articol legat de popularea respectiva :)

http://www.rapitorimania.ro/articole/ape-de-rapitor/10000-de-salai-pe-crisul-repede-10235
 

kingofbeasts

Rod Builder
am facut mai multe sendinte cu alti pescari sportivi din oras si asa s-a nascut GPSO (grupul pescarilor sportivi oradeni) pe care probabil o vom duce la stadiul de asociatie in timp. Am pus bani mana de la mana si am mers in Ungaria dupa salai.
In primul rind felicitari pentru initiativa! jos palariajos palariajos palaria
Poate ar fi mai bine sa ramaneti la stadiul de grup. ;) Din experienta pot sa-ti spun ca asociatiile ajung sa cheltuie banii pe salarii, paza, benzina, birotica, logistica, utilitati si multe alte cele astfel ca nu le mai raman bani pentru populari :(
 
In primul rind felicitari pentru initiativa! jos palariajos palariajos palaria
Poate ar fi mai bine sa ramaneti la stadiul de grup. ;) Din experienta pot sa-ti spun ca asociatiile ajung sa cheltuie banii pe salarii, paza, benzina, birotica, logistica, utilitati si multe alte cele astfel ca nu le mai raman bani pentru populari :(
Sa stii ca nu zici tu nimic rau aici. Plus ca avem tot spijinul asociatiei Aqua Crisius la care ne facem oricum permisele in fiecare an. Cu ei iesim si in controale impreuna cu jandarmii.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Impreuna cu un prieten am inceput aceasta initiativa si am facut mai multe sendinte cu alti pescari sportivi din oras si asa s-a nascut GPSO (grupul pescarilor sportivi oradeni) pe care probabil o vom duce la stadiul de asociatie in timp.

cum a spus si kingofbeasts , asociatia mananca bani si resurse
constituiti-va in club, ca sa aveti personalitate juridica, dar functionati ca un club si atat
 

RNN57

Salau
Frumos și lăudabil gestul vostru. Felicitări. Pe traseul orașului Oradea, raul Criș este deosebit. Nu mai vorbesc de zonele din afara orașului. Succes pe mai departe băieți.
 

Luigi

Somn
Pe la min 3 și 25 a agățat, l-a jucat și l-a pierdut. Dar până la barcă a agățat iarăși și l-a scos. Are și șalăul apucături de știucă, sau o fi fost alt șalău ???
Eu cred ca a fost alt strap, sau mai stii, doar era iufã, atunci cred ca salãii o iau razna. Dar nu am de unde sa stiu, o astfel de iufã nu am trãit inca.
Pina acum cu o singura exceptie salaii prinsi de mine mi-au dat o singura sansa. Adica un singur tzac, daca nu l-am prins din prima nici nu mi-a mai dat a doua oarã. Unul singur a vrut de 2 ori, de m-am mirat si eu ca e salau. Iar peste agatzat si scãpat care sa mai tragã o datã, doar stiuca mi-a facut asa ceva. Dar cine stie, pe Sãrulesti e posibil orice, acolo se intampla citeodata minuni.
 
S

sosoktm

Guest
Pe jig mai da si a doua oara, daca nu ai apucat sa intepi si sa scoti naluca din "raza de atac". Daca pe un lanseu ai mai multe trasaturi....ramai acolo, ca e clar ziua aia cu festivalul. Bine, de pe mal nu stiu daca e 100% aplicabil cu ce se intampla in pescuitul din barca.

p.s. nu se mai intampla minuni pe Sarulesti si nici nu se vor mai intampla in urmatorii minim 3 ani.
 

adi

Salau
Se mai intampla sa dea de 2 ori, am probat-o pe balti unde nu se pune problema unei densitati ca la Sarulesti, adica sanse de 99.9% sa fie acelasi peste :)
Dar astea sunt intamplari rare, cine stie cum sa se alinieze planetele incat sa fie el atat de indracit.
 
Aici in prima poza e unul din salaii cu care am populat Crișul Repede (3-5 cm), iar in a doua poza e primul pe care l-am prins la 2 luni dupa populare (undeva la 12-13 cm). In cea de a 3-a poza e un salau pe care l-am prins la 5 luni de la populare (23-25 cm) :)Vezi atașament 5346Vezi atașament 5347Vezi atașament 5348
Voi populati apele dupa vre un program sau studiu ? Sau asa dupa cum credeti voi ? Cel putin in neamt de unde sunt eu , sau gasit unii care sa arunce in ape fel de fel de pesti . Dupa interesul de moment sau crezand ca fac mare fapta de "vitejie" . Convingerea mea este ca trebuie un studiu preliminar in sensul ca deranjul mediului acvatic poate fi major, lasand la o parte distractia de moment a pescarului.
 
Sus