Rezultatele partidelor

Erikosu

Salau
20220828_164111.jpg

OldSkull

Rod Builder
Degeaba avem scule Top si ape daca nu avem grija de pesti!

Cea mai frumoasa partida de pescuit in Olanda de pana acum, dupa avati au venit salaii si dupa salai, somnii. Somnul prins anterior a fost ca un oblete in fata celui care m-a tarat aseara...
Locul tine multa foarte multa albitura, apa are cca 30cm si max 1. 5m pe langa niste betoane-pietre, unde a si rupt textilul somnacul.

Cativa dintre ei pe care i-am pozat asa pe fuga, fiind activat ca un titirez!

octavio79

Black Bass
Degeaba avem scule Top si ape daca nu avem grija de pesti! Cea mai frumoasa partida de pescuit in Olanda
Problema e că vorbim de altă cultură și alte obiceiuri. Sunt totuși și destui români responsabili în ale pescuitului da problema e că sunt minorie

Ambrooo mulineta aia abu garcia mgxtreme 2 e dintre preferatele mele. Super ușoară și cu lanseta potrivită e nebunie. Eu o folosesc pe ceva lansete de finețe și mă unge pe suflet cum lucrează

ambrooo

Salau
Ambrooo mulineta aia abu garcia mgxtreme 2 e dintre preferatele mele. Super ușoară și cu lanseta potrivită e nebunie. Eu o folosesc pe ceva lansete de finețe și mă unge pe suflet cum lucrează
Eu am pus-o pe un 2-14g si ma inteleg destul de bine cu ea. Nu am experienta, nu stiu cum ar trebui sa lucreze, dar dupa o zi de pescuit, 20 de peruci si un fir taiat, am reusit sa fac niste lanseuri chiar bune.

Espasia

Somn
dar dupa o zi de pescuit, 20 de peruci si un fir taiat, am reusit sa fac niste lanseuri chiar bune.
thumbsuuuupaplaud. Orice inceput este mai greu. Stai liniștit.

La un moment dat (desi ca si marime are tambur de 150-echivalent Shimano), eu o foloseam la clean - modelul MGX-Tream I, nu II cum aveti voi.

Naluci 3g.....7-8g. Cu o lanseta pe masura se descurca, super ok. Asta si fiindca "din fabrica", tamburul este campion ca si masă, dar si morișca una din cele mai usoare din piata.
Acum sta pe un bat scurt de pastrav pe râu, unde exceleaza (La ce naluci folosesc eu - metalice +vobler). O mulineta foarte ok ptr light. Desi am si ceva știuci mai "grase" luate cu ea, in Delta.

Sa o stapanesti sanatos.

Sus