Mulțumesc! A fost o partidă memorabilă!Super Alin, Felicitari !
Frumosi foc!Din 1 Aprilie si pana in 10 Mai am fost la pescuit după Păstrav vreo 25-30 de zile ( cateva ore zilnic pe locatii diferite) . Am reusit sa prind doar cativa mici până astăzi, cand am reușit mai multe capturi in decursul a doua ore ! Am prins primii mei Leoparzi din 2022 , nu sunt foarte mari , dar au luptat frumos !
Astăzi am simtit un sentiment de mulțumire, după zeci de încercări si eșecuri!
Anul acesta il dedic Leopardului complet( am vandut lansetele si mulinetele de Șalău, Știuca, Somn) cu câteva excepții pentru concursurile de Street!
Sper sa prind unul cu adevărat mare !
Cred ca specia de pește de sub poza de profil care mi s-ar potrivi mănușă, este "Leopard" Vezi atașament 49557Vezi atașament 49558Vezi atașament 49559Vezi atașament 49560
Doi mai frumoși și câțiva mai mici !Frumosi foc!
Cati ai reusit sa scoti la poza?
Superb !
Mulțumesc!
Profesorul… tot profesor rămâne…
Mai întâi, fetele…Mulțumesc!
De mâine va aștept în fata clasei, la tabla![]()
Ne asculți?Mulțumesc!
De mâine va aștept în fata clasei, la tabla![]()
Din 1 Aprilie si pana in 10 Mai am fost la pescuit după Păstrav vreo 25-30 de zile ( cateva ore zilnic pe locatii diferite) . Am reusit sa prind doar cativa mici până astăzi, cand am reușit mai multe capturi in decursul a doua ore ! Am prins primii mei Leoparzi din 2022 , nu sunt foarte mari , dar au luptat frumos !
Astăzi am simtit un sentiment de mulțumire, după zeci de încercări si eșecuri!
Anul acesta il dedic Leopardului complet( am vandut lansetele si mulinetele de Șalău, Știuca, Somn) cu câteva excepții pentru concursurile de Street!
Sper sa prind unul cu adevărat mare !
Cred ca specia de pește de sub poza de profil care mi s-ar potrivi mănușă, este "Leopard" Vezi atașament 49557Vezi atașament 49558Vezi atașament 49559Vezi atașament 49560
Pai eu pic… nu e corect!La încheieturi!