Rezultatele partidelor

OldSkull

Rod Builder
Din 1 Aprilie si pana in 10 Mai am fost la pescuit după Păstrav vreo 25-30 de zile ( cateva ore zilnic pe locatii diferite) . Am reusit sa prind doar cativa mici până astăzi, cand am reușit mai multe capturi in decursul a doua ore ! Am prins primii mei Leoparzi din 2022 , nu sunt foarte mari , dar au luptat frumos !
Astăzi am simtit un sentiment de mulțumire, după zeci de încercări si eșecuri!
Anul acesta il dedic Leopardului complet( am vandut lansetele si mulinetele de Șalău, Știuca, Somn) cu câteva excepții pentru concursurile de Street!
Sper sa prind unul cu adevărat mare !
Cred ca specia de pește de sub poza de profil care mi s-ar potrivi mănușă, este "Leopard" Vezi atașament 49557Vezi atașament 49558Vezi atașament 49559Vezi atașament 49560
Frumosi foc!
Cati ai reusit sa scoti la poza?

luci

Biban
Dumnealui a intrat pe o linguriță PM (N⁰1 cred) complet argintie pictata de mine cu un marker albastru cu câteva puncte pe linguriță si corpul jumatate albastru jumatate argintiu. Nu stiu daca pictura a avut vreo influenta majora dar dansul a iesit dintr-un curent atat de turbulent incat nu ma-as fi asteptat niciodata in viata ca acolo sa stea asa exemplar. De acum incolo o sa incerc sa ii caut in locurile in care nu ma astept sa fie.

IMG_20220512_000755_905.jpg

Din 1 Aprilie si pana in 10 Mai am fost la pescuit după Păstrav vreo 25-30 de zile ( cateva ore zilnic pe locatii diferite) . Am reusit sa prind doar cativa mici până astăzi, cand am reușit mai multe capturi in decursul a doua ore ! Am prins primii mei Leoparzi din 2022 , nu sunt foarte mari , dar au luptat frumos !
Astăzi am simtit un sentiment de mulțumire, după zeci de încercări si eșecuri!
Anul acesta il dedic Leopardului complet( am vandut lansetele si mulinetele de Șalău, Știuca, Somn) cu câteva excepții pentru concursurile de Street!
Sper sa prind unul cu adevărat mare !
Cred ca specia de pește de sub poza de profil care mi s-ar potrivi mănușă, este "Leopard" Vezi atașament 49557Vezi atașament 49558Vezi atașament 49559Vezi atașament 49560

Vreme buna si pesti pofticiosi sa ai!!

Sus