Aurel

Piranha
Hai ca acum le cautzimbettt
Somn, parca 137 cm la jig si stiuca tot la jig 111 cm
20201018_153408.jpg
20201018_153724.jpg
20200605_200028.jpg
 

Costash

Oblete
Iar ca am vazut ca lumea nu prea zice locuri de pescuit, eu insa am sa zic. Am fost pe Balta Palatului Caciulati. La rapitor e doar C&R, am inteles ca are foarte mult rapitor(din ce ziceau 2-3 pescari care erau la pescuit), langa mine prindea cineva salau cam la 1kg. Vremea oricum cred ca s-a dus, nu vad sa se mai incalzeasca. Am agatat 2 crapi, unu de 5kg si ultimul de 16kg. Cu cel din urma m-am plimbat un pic cu barca, ca nu era ancorata, vreo 10 minute de tras de el, noroc ca l-am agatat de coada ca altfel cred ca mai dura drilul. A fost senzatie , am crezut ca e ditamai somnul.
 

davidg

Biban
Balta de la Caciulati AVEA mult rapitor si mare - stiuca, somn, salau. Si eu tot acolo am PB-ul la stiuca.
Regimul de c&r la rapitori e in vigoare cam de un an, si s-a instaurat dupa ce s-a luat mult rapitor din acea balta. Gemea FB-ul de poze cu salai peste 3-4kg, in bula mea, in 2018.
Acum este ok, inainte era spectaculos :|
Februarie 2019
20190214_110106_HDR~2.jpg
 
Ultima editare:

Luigi

Somn
Eram azi la peşte, când am avut o revelatie: exista gherle de vis, de coşmar si... porno.
Faceam explorare si deja ma saturasem sa tot sa leg strune si jiguri, in gând imi vine: " Vreau CIOCAN!!!" Si atunci mi-am adus aminte de prima mea experientza erotica: eram citziva puştani la un prieten la bloc, si prin tzeava caloriferului auzim niste gemete de femeie. Ce drequ, iar si-o ia in frezã vecina de sus, profa de sport? Nuuu, cã nu pãreau de durere. Oare ce sa fie? Si la un moment dat printre gemete auzim un strigãt: "Vreau ciocan!" Ceee? Inca o datã: "Dã-mi ciocan!" Cum vine aia, sã-i dea ciocan?!?! Enigma am dezlegat-o mai târziu, când din bloc a ieşit proful de istorie, despre care ştia toata şcoala ca o fute pe aia de sport. "Aha, deci profa+profu= futai=ciocan!"...
Si uite asa râdeam io de mine, ca vreau ciocan. Si ma pune Sheitan sa ma uit pe forum, ca sa vad stiuca lui LukeS aplaudIa hai sa dau si io la stiuca, poate poate... Si in loc de Personal Best am facut un PW - Personal Worst:
20210509_130655.jpg

...cum ar zice Vikingu', exista si un Dumnezeu al pescarilor zimbettt
 
Am avut unul de vreo 7-8 kg in Duminica Paștelui dar mi-a intrat de foarte multe ori in agatatura( furci sau crăcane lăsate de pescarii de stationar , si cand a crescut apa peste ele ,
au devenit principala problemă in timpul drilului) , iar până la urmă a intrat si nu a mai iesit.....a fost un moment în care am tremurat de emoție (lucru pe care îl pățesc foarte rar la pescuit).
Această experiență imi va tine mintea ocupată până voi reuși să prind unul cu adevărat mare !
 
Am scăpat si eu pastravi mari cu echipament medium-light,nu ii control am si intrau in cioate .Din barca sunt mai multe sanse dar de pe mal eu cred ca un echipament medium chiar mh si un bat mai lung (peste 2.30)ajuta mai bine.Acum daca cresti si diam. diam. firului risti sa nu mai ai prezentări "apetisante"...
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Azi mi-am depasit recordul la avat. Asta da mod de a incepe sezonul de pescuit.
L-am masurat la aprox 80cm si pe grip arata aprox 5,5kg. Pe deasupra a fost si primul avat prins la guma.
Foarte suprins am foat insa de atacul lui fin, de parca ar fi vrut doar sa pupe naluca.
IMG_20210608_090208.jpg
IMG_20210608_090351.jpg
IMG_20210608_090357.jpg
 
Frumos, felicitari ptr captura ! Mai da din casa si tu acum cateva detalii, ce guma ai folosit, cum ai simtit atacul , ai dat cu mono pe firul principal sau doar cu inaintas, atacul a survenit la suprafata, intre ape sau pe substrat ? Stii ca ne plac detaliile complete. In ziua aia au mai fost si altii mai mici sau doar asta solitar ? Spor !!
 

Pi3.14

Stiuca
Poate sunt eu mai superficial asa si n.am mereu rabdare să despic firul in 8 si apoi iar in 4 ca sa trag o concluzie mega fundamentată si deseori aleg calea relativ empirică ptr o concluzie mai rapidă si facilă desi n.o fi ea farmacie dar nici nu caut miligramele, nu văd rostul, pescuim sau lustruim ...
Pana la urmă cred că pescuim mai mult decat să punem șaibe la freze rotative, dar fiecare cu pasiunea lui, că altfel comentăm cum să fie zaua lanțului si forma frezei sub căciulă. Ne cam pierdem putin reperele, sau oricum scăpăm bucăti mari din esențial analizand baliverne, fente si ursării.
Exact!! Vis a vis de ce ziceai dincolo....
 
Sus