Si eu tot asa, numai ca am luat.o in jos, in cautarea unor locuri cu mai mult curent. Si cred ca le.am gasit. Cand veneam pleca un Logan alb. Am dat de la 4 la 6 pe vreo 2 locuri. Locurile sunt propice curentatului. Cascada, ghiol, care se termina intr.o gatuire. Si apoi urmeaza inca o secventa dinasta. Nu misca nimic p.acolo cu toate ca locul ar fi nemaipomenit.
Cand s.a facut prea intuneric m.am lasat. Cand am iesit sus, cu greu, se intorcea Loganul. A parcat in fata mea si au inceput sa umble 2 insi in portbagaj.
In alt loc, unde am intrat pe branci si ma felicitam ca am gasit un loc in care nu a mai intrat nimeni, cand am ajuns in apropierea malului s.a ițit un cap. Era un nene din localitate care m.a intrebat daca sunt cu Pârjol. Nu, nu eram. Omu dadea cu o lanseta la pestisor. Spera la somn. A zis ca a tot luat, mari ..... de 3 kile.
Cand i.am zis ca sunt dupa avat, s.a uitat asa la mine.... ca la un caz fara speranta.
Ok, eu nu sunt ca altii care se scoala la 3 noaptea sa faca 200 de lanseuri pt 2 avati, dar cred ca macar o plescaiala trebuia sa vad in locul ala, spre Adunatii Copaceni.
Mai cautam, mai incercam...