In ce zona este aici?Cam asa arata Argesul la intalnirea cu Neajlovul, pe 17 iulie. Scazut si calm.
Vezi atașament 3098 Vezi atașament 3099 Vezi atașament 3100
Neajlovul era asa scazut ca era mai mult o mlastina invadata de plante.
Vezi atașament 3101
Pe Ag am dat intr-o groapa din toate directiile si cu tot felul de obiecte. N-a vrut sa iasa mustatzea.
Am stat de vorba cu un baiat care zicea ca o saptamana in urma a fost prapad de electricieni si plasari si au scos o generatie de somotei intre 2 si 5 kile.
Am ramas cu frumusetea locurilor. Niste locuri pustiite.
Sunt total impresionatSi daca tot am zis nasoale de Neajlov...sa zicem si de Arges. De la Mihailesti in sus si in jos...electricitate si curent, sa ne traiasca.
Si fiindca cateodata mai sper si la pastrav am mers si de la Curtea de Arges in sus:
Astia sunt pestii:
Vezi atașament 3764
...
Asa arata raul:
Vezi atașament 3766
Vezi atașament 3767
Vezi atașament 3768
Vezi atașament 3769
In ultima imagine in firul din apa nu e de musca desi tot la pescuit se foloseste.
Ai mai fost prin zona ?Cam asa arata Argesul la intalnirea cu Neajlovul, pe 17 iulie. Scazut si calm.
Vezi atașament 3098 Vezi atașament 3099 Vezi atașament 3100
Neajlovul era asa scazut ca era mai mult o mlastina invadata de plante.
Vezi atașament 3101
Pe Ag am dat intr-o groapa din toate directiile si cu tot felul de obiecte. N-a vrut sa iasa mustatzea.
Am stat de vorba cu un baiat care zicea ca o saptamana in urma a fost prapad de electricieni si plasari si au scos o generatie de somotei intre 2 si 5 kile.
Am ramas cu frumusetea locurilor. Niste locuri pustiite.