Proiect de Ordin ANPA 2023 - Permis de pescuit 2023

Alex D.

Biban
Ce ciudatenie, am emis permisul, mi-am facut si cont pe anpa, dar permisul mi l-au emis cu datele 31.12.2022 - 31.12.2022, in contul anpa scrie ca e valabil pentru anul 2023, dar ce prezint eu la control e 31.12.2022. Au updatat astia de la anpa sistemul de l-au facut clei.
 

Aurel

Piranha
O platforma de c....t
Am primit permis valabil din 31.12.2022 pana la 31.12.2022 și niciun mail de unde sa pot întra în cont.....
 

Maniacs

Biban
L-am facut și eu pe la 3 noaptea, emis corect cu data de 01.01.2023. Pe mail n-am primit nimic.
 
Probabil mai da erori pana pun la punct platforma.
La aceasta ora am putut obtine permisul, am primit si mail-ul cu link-ul pentru activarea contului, insa mi-au trebuit vreo 3-4 incercari pana am reusit sa setez parola. La primele incercari, cand introduceam primele caractere, ma arunca sistemul direct in pagina de logare. Folosind butonul back, m-am intors in pagina de setare a parolei si pana la urma a mers.
Spor la setari.
 
Nu cred ca funcționează corect site-ul, eu l-am făcut astăzi de dimineață si până la ora asta nu am primit nimic pe mail, am verificat si in spam.
 
Permisul ar trebui să se genereze și să poată fi descărcat imediat după ce se răspunde la întrebări. Pe mail vine un link in care îți poți crea cont, în care vezi datele permisului (și îl poți descărca din nou dacă nu ai făcut-o la prima generare de care ziceam) și unde se va depune fișa de capturi.
 
Eu am încercat sa intru in cont direct de pe platforma. Am setat parola, totul a mers perfect. Însă… după ce bag user și parola, îmi spun ca trebuie sa introduc un cod de verificare care a foat trimis pe email… nu a fost trimis nimic. Cel mai probabil, platforma nu funcționează.
 

Stefan

Salau
La mine codul de verificare a intrat in spam..
Eu am încercat sa intru in cont direct de pe platforma. Am setat parola, totul a mers perfect. Însă… după ce bag user și parola, îmi spun ca trebuie sa introduc un cod de verificare care a foat trimis pe email… nu a fost trimis nimic. Cel mai probabil, platforma nu funcționează.
 
Ieri am sugerat mai multor persoane sa încerce de tasteze Verificare , chiar dacă nu au primit un cod , si a funcționat! Asa am reusit eu !
20230102_114053.jpg
 

Stefan128

Biban
La mine a functionat, intr-adevar am primit codul in spam. Folosesc gmail, pentru cei care folositi yahoo incercati si cu o adresa de gmail.
 
Salutare.
Vorbim de doua aspecte separate care vin pe mail: link in care iti poti crea cont si cod de verificare care se genereaza la fiecare accesare a contului.
In prima faza, dupa ce ai parcurs pasii prin care ai obtinut permisul, ar fi trebuit sa primesti pe mail link de la ANPA unde iti puteai crea cont cu parola. Abia dupa ce iti faci cont, la fiecare logare, vei primi acest cod pe mail, fara de care nu poti intra in cont. E o setare de siguranta (o dubla verificare) pe langa parola, sa nu se poata conecta altcineva la contul tau.
Atasat e cum ar fi trebuit sa arate mail-ul cu link-ul pentru activarea contului si cum arata mail-ul cu codul de conectare.
Spor.
 

Atașamente

  • Link ANPA.jpg
    Link ANPA.jpg
    123,5 KB · Vizualizări: 82
  • Cod verificare ANPA.jpg
    Cod verificare ANPA.jpg
    116,1 KB · Vizualizări: 69

baliv99

Biban
Eu mi-am facut permisul l-am descarcat dar nu am apucat sa-mi fac cont. Nu stiu daca e neaparat necesar, ideea e ca incerc sa intru sa resetez parola ( e-mail de yahoo) dar imi da eroare resetare parola. Teoretic nu am cont pe anpa, practic ( si dupa cnp) am permis !!
 
Sus