Posturi TV Online de pescuit

kingofbeasts

Rod Builder
Pentru ca vine iarna, cu mult timp liber si putin timp pentru pescuit, m-am gandit ca n-ar fi rau sa avem un topic in care sa insiruim lincuri spre posturi TV cu sau si cu specific pescaresc astfel incat sa avem o mai mare varietate de emisiuni la vizionat in afara de celebrul F&H si traditionalul Youtube.

Ca tot am deschis eu topicul pun un link catre un post nemtesc de profil , pe care l-am descoperit recent . E vorba de http://www.wobbler.tv.
Au si canal de Youtube aici : https://www.youtube.com/user/wobblertv/videos

De asemenea , pentru cei ce nu-i cunosc deja un link catre suedezii de la
https://www.kanalgratis.se/en/
Si ei au canal de youtube aici : https://www.youtube.com/user/kanalgratisdotse/videos
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Bune posturile de pescuit online, canalul F&h e mai mult de vanatoare si pescuit la crap. Despre rapitori... Nu prea multe emisiuni
 

Alin Ms

Somn
Pai nu vor pescarii de rapitori sa se filmeze in locurile bune, cu momelile bune, recuperand in modul acela prinzator.... crapistii is mai "darnici" drunk
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Nu este chiar un post TV insa este unul dintre cele mai bune canale de pescuit si prezentat echipamente de toate genurile, multe japonisme, naluci, fire etc etc. Se pot invata multe urmarind filmarile lor, inclusiv tehnici de jiguit, in plus posteaza si foarte des. Singurul dezavantaj major este limba. Tot aici veti gasi toate extravagantele in materie de bete, mulinete, naluci dar si echipamente comune. Pescuiesc fix aceleasi specii ca noi, daca as intelege limba ar fi excelent, cred ca si pe termen mediu si lung ar fi bine sa o stim :)

Canalul se numeste Stalingrad Fishers, eu zic sa va faceti timp sa analizati:
https://www.youtube.com/channel/UC-FQtWKdd1N_5A_2FwapnsQ/featured
 

Alin Ms

Somn
Imi plac emisiunile StrikePro Tv dar au un stil asa aiurea se “show”..... ma calca pe nervi cliseurile americane fortate in dialogurile lor.... din punctul meu de vedere mai bine puneau subtitrare in engleza...
 
Mie imi place mult de Trumman "I can't believe it" Trumstedt. E pasionat pana in maduva oaselor si asta se vede in filmari. Chestia cu cliseuri americane cred ca se trage de la faptul ca engleza e a doua limba si tinzi sa folosesti expresii pe care le auzi la vorbitorii nativi, cel mai probabil bass-istii americani.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Pentru cei care apreciaza Fly vs Jerk aveti mai jos un supliment ;)
Pe un alt canal tv online tot de la nordici avem ... Pike Fight !
Let the games begin ! bucuriemarepunkthumbup


Ps. Truman din Fly vs. Jerk merita first ca si caracter uman bucurostare E un pescar excelent dar modest si sociabil (fara flegamitsm si vedetism desi palmaresul i-ar permite ). E un model uman de urmat din punctul meu de vedere si un pescar beton si la teorie si la practica. Daca-l urmariti dealungul sezoanelor o sa observati clar ca stie unde si cand sa caute pestele si e printre putinii care au prins capturi capitale aproape de fiecare data cand le-a cautat si numar la fel (cand a plecat dupa mult a prins mult ) . Din punctul meu de vederejos palaria pentru modul in care isi gandeste strategia si in care isi cunoaste apele .
 

Espasia

Somn
Incepe cafteala pe bibani. :):):). Enjoy.
Astia si cu www.kanalgratis.se sunt foarte faini. Adica mie imi plac. Stiu ca nu o sa avem si noi dimensiunile pestilor si numarul ca la ei, dar macar visam. Sau ne inspiram la cumparaturi. Eu m-am inspirat. nervosraunervostarenervosraucapzid.

Si am inceput sa imi testez cumparaturile :):):) prin curte. Si visez la "suedeze". Cred ca m-am dilit.


image.jpeg
Aici link. Enjoy.

 

kingofbeasts

Rod Builder
Sezonul 12 de la Fly vs Jerk e aproape gata . Pentru cine nu știe sau a uitat de serial va las un link la primul episod aici :
Cu doua noi recorduri și o grămada de răsturnări de situație , merita fiecare minut de vizionare mai ales ca se desfășoară in condiții meteo extreme ;)
 
Sezonul 12 de la Fly vs Jerk e aproape gata . Pentru cine nu știe sau a uitat de serial va las un link la primul episod aici :
Cu doua noi recorduri și o grămada de răsturnări de situație , merita fiecare minut de vizionare mai ales ca se desfășoară in condiții meteo extreme ;)
Pur și simplu... îți face ziua mai frumoasa! Superb! aplaud
 
Sus