Pescuit la Dunare

Va salut cu respect.

Intentionez cu cativa prieteni sa iesim weekend-ul acesta la o partida de pescuit la Dunare.

Va rugam sa ne spuneti si noua daca stiti locatii bune de pescuit in zonele Calarasi, Oltenita, Giurgiu, Zimnicea, la care putem sa ajungem facil cu masina si sa putem instala si cortul.

Cu multumiri anticipate,

Fire intinse va dorim tuturor.

Dacă ai mașina cu garda la sol mai înaltă, e foarte frumos la Oltenița… ai și unde sa pui cortul… și am inteles ca se si prinde peste… fir întins!

baliv99

Biban
Intr-o vreme mergeam intre Calarasi si Oltenita, sunt putine locuri, in multe locuri malul e destul de inaccesibil si inalt. Musai masina cu garda mare si chiar 4x4 intrucat e mult de mers pe drumuri de camp iar drumul pe dig e dezastru.

AlexH

Moderator
Membru personal
Sa-i faci proba la motor acasa, sa nu cumva sa te trezesti acolo cu probleme.

Va salut cu respect.
Am fost vineri si sambata la Oltenita.
Am pescuit vineri de pe mal aproape de Arges si mai nimic ( 2 carasi si 1 platica ).
A doua zi am urcat cu barca peste Arges si am reusit sa mai prindem cateva bucati.
Nimic notabil.
In schimb ne-am bucurat de iesire, gratar, bere , natura, aer curat...aplaud

Cu motorul ne-am descurcat binisor.
A facut probleme doar relanti-ul.
Dupa 10 sec de mers la relanti se oprea motorul. Cred ca nu l-am reglat bine.
Cuiul de aer l-am strans la max si apoi l-am desfiletat 2,5 ture.
Daca se pricepe cineva cu sfaturi pentru reglaj carburator Yamaha 4CP 4T va rugam sa ne ajutati si pe noi.

Multumim anticipat.
Fire intinse va dorim tuturor!

adiwolf

Moderator
Membru personal

Kleniacul

Stiuca
Salut!Ieri am fost pe la Dunăre,zona Bac Chiciu.Dunărea era tulbure,vînt si valuri.Am dat puțin,cam 30 de minute,fără rezultat Am plecat pe canalul siderurgic,am avut ceva atacuri,strapi de 10-15 cm și ceva avați lesinați.

Asa apa urâtă pe Dunăre cum a fost vara asta, eu nu cred ca am mai văzut pe o perioadă atata de lunga. Ori poate am avut eu ghinion.. gandescccc
Apa urâtă = cote oscilante, apa tulbure.

NicuB

Biban
Valuri mari si in zona Moldova Noua. Nu am putut iesi cu barca. Am dat de pe mal dupa avat si salau. Am prins un singur strap cand dadeam dupa avat cu un spinnertail de 16g de la Spinmad. Chiar in mal, cand sa scot spinnerul din apa a sarit strapul pe el.
La fel de slab a mers si la stationar. Patru pescari de stationar in locatia unde m-am cazat. Un singur pescar a reusit sa prinda cinci carasi ..... de vineri pana duminica.

ionut2104

Oblete
Salut.
Daca aveti nevoie de informatii pe zona Giurgiu, va rog sa scrieti aici.

Unde sa intrati cu barca, zone de campat, etc.

Fir intins!!
Salut. Unde putem sa pescuim de pe mal in Giurgiu? Soacra mea este din Gr, si daca imi gasesc in loc de spinning mai evit din certurile pe care le am ca nu ma duc la ea....Help!

Wurger

Somn
Peste tot. Inclusiv în port.
Problema e să ai loc de alții.
Din fericire s-au îndesit controalele și pe sfârșit de an nu au mai fost așa mulți sacoșari, dar peste 1.5 luni începe alt an și o să facă și sacrificiul să-și ia permis și PG și iar va fi plin.

Sus