Peridocuri: achizitie, intretinere si modificari

adiwolf

Moderator
Membru personal
Dupa ce am cautat si eu bride, de mi-au sarit capacele, am ales varianta sa folosesc doua placi, una pe o parte si alta pe cealalta, fiecare cu cate 4 gauri si 4 suruburi cu piulite.
eu v-am spus de unde le-am luat si chiar au fost super bune, iar de ajuns au ajuns rapid.
nu stiu cum se face, dar ce am comandat in ultimul timp din Polonia, Cehia, Slovacia, au ajuns in maxim 3 zile, iar comenzile din Romania, 3-5 zile !!!
 

Nemernic

Oblete
Normal trebuia sa fie ajuns de o saptamana..... nervosrau insa distribuitorul are ceva probleme cu transportul. Deci nu-mi ramane decat sa caut pe cineva care vine dinspre Slatina spre Bucuresti sau sa ma duc eu zilele acestea.
Raspuns: saptamana aceasta
 
Am reușit să îndoi proțap la peridoc în așa hal încât trebuie ori schimbat ori tăiată bucata îndoită și inlocuit cu bucată bună. Problema e că este ștanțată seria pe el, aveți idee dacă e problemă la itp să apară sudură pe proțap ?
37239
 

Adrian Sb

Stiuca
Mergi la un service autorizat, sa taie bucata indoita si sa o inlocuiasca Sau sa o placheze.
Stiu ei cum trebuie reparat.
Sa pastrezi devizul de reparatie, daca te va intreba cineva, desi nu cred.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Seria este batuta doar acolo?!
Ar trebui sa fie in doua locuri, dar nu este obligatoriu.
Poti merge la RAR sa ceri pansonarea seriei pe sadiu, in alt loc, pe baza certificatului de inmatriculare si a cartii de omologare - se face contra unei taxe.
Poti repara foarte simplu, prin taiere, scoti bucata rupta/indoita, apoi bagi un profil pe interior, sudezi la exterior si intaresti pe laterale cu bucati de platbanda sau profil, sudate.
Cum ai reusit ?!
 
Graba strică treaba...nu am mai tras frâna de mână că mi s-a părut că e drept locul, după câteva minute de stat a luat-o la vale și nu pream am avut cum să-l opresc, s-a strâmbat în colțul mașinii.
Seria este doar acolo bătută, mai are lângă plăcuță cu seria, care pusa în nituri.
 

sosoktm

Stiuca
Rar& repoansonare e cea mai buna solutie. Am avut peridoace cu seria pe cadru SAU pe protap, niciodata in 2 locuri. Recomand sa inlocuiesti complet protapul, decat sa te chinui cu reparatii si suduri indoielnice. Spor!
 
Sus