Stefan
Salau
Aștept un răspuns oficial...TF5 oricandcel putin la mine a functionat
Aștept un răspuns oficial...TF5 oricandcel putin la mine a functionat
Lipsesc mai multe de sus: Arrow int, F&H mall, Tackle Arena.
SalutAștept un răspuns oficial...
Pana una alta, TF anunta in weekendul cu targul ca da o punga de nada pentru orice achizitie din magazinul fizic... veni, vidi, plecat fara punga respectiva. Nu ca as fi luat-o sau ca aveam ce sa fac cu ea, doar ziceam asa... de principiu.
Un mail pe vanzari@xxxxxxxx si o rezolvam.
TF5 oricandcel putin la mine a functionat
Nu esti putin prea aspru cu cu acest 4,5 ?Mi-a trebuit rapid un anumit fir, de o anumita grosime....
Era pe stoc la Total Fishing si la Abrevis. L-am comandat de la Total Fishing, avea un discount de 20% (desi la firele de pescuit discount-ul nu e tocmai un criteriu corect de achizitie). Ulterior m-am uitat pe site, firul nu mai era disponibil - bun, am luat ultima rola!
Ieri am dat comanda, azi dimineata m-a sunat un baiat, nu avem firul in stoc, probabil eroare, etc,etc.
Dupa convorbire intru pe Abrevis, lansez comanda. Email de confirmare rapid, factura, email de expediere, la fel de rapid. Imediat email de ridicare a comenzii si de la curier. Parca toti erau in asteptarea comanzii mele
Total Fishing, nota 4.5 (am apreciat totusi ca m-au sunat si ulterior nu au incercat sa-mi bage altceva pe gat - m-au intrebat totusi daca vreau alta grosime sau o alta varianta/marca, dar elegant, fara insistenta)
Abrevis, nota 10 cu felicitari in avans (sper sa ajunga ce am comandat ). Asa satisfacut m-am mai simtit cand am comandat de la Claudiu.
Iar mi-am schimbat votul.
Am comandat eu anul asta. Foarte ok. Mi-au operat si un retur fara probleme.PS : A comandat cineva de pe fishingtackle24 ?
am comandat eu vreo 3 mulinete, s-au miscat rapid si stocurile de pe online cred ca sunt cele reale din depozitul lor.A comandat cineva de pe fishernator ? Am gasit 2-3 lansete pe care in Romania nu le gasesc in stoc...
Merci de info! Am vazut ca sunt austrieci, sper sa nu fie probleme la vamaam comandat eu vreo 3 mulinete, s-au miscat rapid si stocurile de pe online cred ca sunt cele reale din depozitul lor.