Pareri lanseta

motoucle

Biban
Mi se pare mult prea usoara pentru Siret si Dunare, cu ce momeli vrei sa folosesti batul ala si cam dupa ce pesti?
 

motoucle

Biban
Recunosc ca nu am vazut Siretul dar la Dunare nu ai sanse sa tii fundul cu jig sub 10 grame, de multe ori trebuie sa fie chiar mult mai greu deci mult peste puterea de lanseta pe care mergi tu. Pt Dunare eu nu as lua o lanseta sub 25 de grame puterea maxima de incarcare si banuiesc ca si Siretul are ceva curent.

Lansetele cu puterile din poza se preteaza la balti putin adanci sau rau de mici dimensiuni.
 

toby

Stiuca
Doar la Dunăre pescuiesc, sunt zone unde 10 g sunt foarte ok si chiar sub dar totusi o lanseta pana in 21g este mult mai ok, acoperă si plaja de jos si cu ceva efort si putina atenție mergi si pe 28 g
 
De obicei lansetele de drop shot sînt foarte moi și nu poți întepa eficient,chiar și în zonele unde dai cu 5 g poți avea 4-5 m de apă.Totuși eu am prins pe canal 36 șalău cu 5 g folosind o lansetă Shimano Catana de 3-14 g.Dar am si ratat cîteva știuculițe,unde am simțit nevoia de ceva mai rapid.Dar eu nu aș lua-o.Ai pus mîna pe ea?
 
D

Deleted member 13

Guest
Salut, detine cineva lanseta rapture plume drop shooter? Vreau sa stiu daca ar fi o alegere buna pentru Siret si Dunare.
Nu.Pentru mine este o lanseta de balta.Asta daca respecta plaja de putere.Plus ca este din doua bucati si se indoaie altfel ...Parerea mea .
 

AlexH

Moderator
Membru personal
De data asta te-ai grabit Adi, ca petru si-a facut prezentarea prin august anul trecut.
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
nu.
ai inteles gresit sau poate nu m-am exprimat suficient de clar.
doream o prezentare a noii sale achizitii !!

Am achizitionat un Luky John Vamrex 28 7-28g
asadar, Petru, poate poti sa ne faci o prezentare a acestei achizitii - putem astfel sa cunoastem cat mai multe "scule" ceea ce ne ajuta pe toti in viitoarele achizitii
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Asa e. Dar cum a venit imediat dupa aia de la cerinta cu imaginile salailor, iti dai seama ca asta am inteles.
 
O sa fac si o prezentare zilele astea, o sa merg zilele astea pe Siret si Dunare. Dupa o sa vin cu o parere despre lanseta.

Din pacate este foarte frig afara, bate vantul si nu am cum sa testez lanseta prea curand.
 
Salut, am facut 4 partide cate 3-4 ore pe Siret , insa nu am avut nicio trasatura. Despre lanseta nu pot vorbi pana nu am si capturi. In schimb mulineta Okuma Ceymar xt 3500 este o alegere foarte buna, chiar imi place cum se comporta, merge foarte usor si tamburul de rezerva este tot din metal.
 
Sus