M
Mal
Guest
Cand rezolv cu camera la telefon o sa ti arat polaroid de 300 lei spart dupa 6 luni. Lentilele au ramas la ambii.Un pic alti ochelari parca in cele 2 link.uri. plus ca astia la 440 de lei zic ceva de cat2-3....nu de 1-3 cum ziceai ca au cei achizitionati de tine. Nu inteleg totusi de ce zici ca Polariod is plastic ieftin....am avut perechi gramada intre 2 si 300 de lei si niciuna nu m.a tinut sub 2 ani. Si port aproape zilnic.
Acuma revin.....prin comparatie cu ochelari la pret dublu(la reducere dublu)....da, pot parea ieftini. Pana la urma...termenul de ieftin are conotatii diferite de la om la om. Fiecare cat isi permite. Sunt totusi ochelari de outdoor/sport, vreau sa uit de ei ca.i am pe ochi si sa ma simt bine...nu sa le port mereu grija ca nu cumva sa.i trantesc, pierd, asez pe ei, zgarii, etc
Nu sunt genul de om care sa sparg bani ca n am de unde.
Tocmai ca exact cu polaroidul in cazul meu doua perechi rupte intr un an, fix stresul de care zici era justificat ma port ca cu oul si se sparg. O sa-ti fac poze si la polaroidul nou, are fisuri la ambele brate in zona tamplelor si unde vine prinderea, nescapati, neloviti, ne nimic. Astia au varsta "uriasa" de un an. Iar polaroid am luat si insistat ca deh multa reclama, calitate tot mai proasta in timp si am zis ca am tras lozul necastigator si ca nu exista si a doua oara. Ei a doua oara a fost, iar la al treilea deja bratele nu arata cum trebuie...Deci 3 milioane la an sau cum? E ieftin?
In rest vorbeam de lentila phantom, este evident ca functie de culoarea de baza a lentilei si categoria de lucru e modificata, pentru asta ai cod de culoare la fiecare producator. Lentila phantom la kayman nu are cum sa lucreze in cat 1 pentru ca ea nativ e oglinda transparenta la 3 inchide complet. Deci merge cat 2-3 putand linistit sa o folosesti aproape peste tot mai putin noaptea. La aeromax culoarea phantomului e roz deschis transparent si de aia lucreaza de la 1 la 3.
Surpriza sau nu polaroid e mai scump la 3 milioane decat un bolle la 4 juma.
Mie asa imi da, lasand orice fanboism deoparte ca nu am fost fan marca niciodata. Dar intotdeauna voi recunoaste ce e al Cezarului, indiferent ca imi permit sau nu. Or ceea ce am spus, spun din proprie experienta, lasand subiectivismul deoparte si estetica produselor, pentru ca gusturile nu se discuta. Insa functionalitatea da.