Bogdane preferam sa imi pui aceste intrebari in privat !
O sa iti raspund aici , daca ai deschis discuția .
Cand un pescar , merge la pescuit cam de 300 de ori pe an , si vizează diferite tehnici si diferite specii , pe diferite ape , are nevoie de o gamă vastă de echipament , începând de la ciorapi si până la cârlig !
Daca vrei sa ai rezultate si sa fi un pescar tehnic care se descurcă oriunde , oricand si ca sa reușești acest lucru , trebuie sa investești tot : timp , bani , sănătate, familie , de cele mai multe ori si banii pe care nu îi ai !
Dacă mai mergi si pe la concursuri , fie ele mici , ca sa ajungi in top , ai nevoie si de echipament de top , care in momentele cheie diminuează unele erori umane , si te ajuta sa te redresezi in cazul unor greseli mici, care te pot costa câteva locuri in clasament!
De ce am tot vandut si cumpărat sau recuperat sculele si nalucile in toți acești ani ? ....pentru ca mereu aveam nevoie de altceva si doar așa am putut să acumulez experiență și să cresc ca pescar!
Eu am ales acest drum , fiind singurul accesibil pentru mine , sa ridic si eu putin capul in randul pescarilor cu experiență!
Am vandut , am cumpărat, am pierdut o grămadă de bani....dar important este ca am avansat !
Nu mi-ar fi placut sa fiu colecționar sau deținător de foarte mult echipament , si sa fac 10 partide pe an sau nici pe acelea , am preferat sa merg , să studiez , să învăț!
Te astept si pe tine sa facem câteva partide împreună, o sa constati, exact ce au constatat si ceilalti cu care am fost in anii trecuți, unii , cunoscuti, alții mai puțin cunoscuți...degeaba ai de toate , daca nu sti unde , cum si cand sa le folosești!
Nu e vina mea ca nu mă ajută zona unde locuiesc si nu am contact fizic cu pescari , echipamente de top !
Daca aveam un caracter jegos si lingeam unde mi-au oferit unii "șansa", probabil aveam asigurat strictul necesar!
Am preferat sa nu ling in cur pe nimeni , am mers pe calea mea !
Daca postarea are tentă arogantă, oricine este binevenit sa faca minim o partidă cu mine si sa vadă cum mă mișc pe teren !
Si da Bogdane , de data aceasta am vandut echipamentul , să fac scoala de șoferi, sa-mi cumpăr o mașinuță sa pot fi independent !