Cred că nu va avea 2 bare. Au renunțat la 1 bara in tot ce au scos în ultimii 2-3 ani. Cu o singura bara, va crește imediat cererea de Stella FJVa avea 225g, 2 bare antitorsiune, full metal
... sau nu![]()
Eu am fost dezamagit de Stella( e drept ca FD), m-i s-a indoit pickup-ul la transport, de aia am trecut pe Daiwa ca e mai gros, acuma am vazut ca l-au subtiat si ei la Exist modelul 2022, sper sa fie la fel de robust ca la modelele vechiDau si 1000 leo pe Fj sh... nu ma uit la bani![]()
Pai arunca-le la mine…Întâmplare întâmplătoare......dacă te uiți cu câte inovații vin, iti vine sa le arunci pe cele vechi
Dacă eram cu câteva clipe mai deștept… ma pricopseam cu o comoara…Acum după ce l-am pus și ulei la galet nici gand
Înainte poate![]()
Mereu când apar modele noi , chiar dacă sunt asemănătoare cu seria anterioară au prețul mai ridicat la început însă pe parcurs apar la oferte. E bine de așteptat nițelVoi vedeti vreo diferenta dintre Stella FJ si Stell FK (in afara de culoare si striatiile alea de pe tambur)? Dar dintre Exist 2021 si Exist 2022 ?
P.S. Am o vaga impresie ca este fix acelasi lucru ca ceea ce s-a intamplat cu Steez (baitcasting). Pentru cei care nu stiu, Steez SV TW 1016SV (2017) si Steez LTD SV TW1000L (2021) - sunt fix una si aceeasi mulineta; una este neagra si cealalta argintie (difera doar culoarea). Partea erotica este ca Steez 2017 - 550 USD si Steez 2021 - 650 USD. Astia din breasla mea numesc asta "hoax".
Mai multe detalii despre treaba cu Steez aici: