ltoma

Biban
Dau si 1000 leo pe Fj sh... nu ma uit la bani:D
Eu am fost dezamagit de Stella( e drept ca FD), m-i s-a indoit pickup-ul la transport, de aia am trecut pe Daiwa ca e mai gros, acuma am vazut ca l-au subtiat si ei la Exist modelul 2022, sper sa fie la fel de robust ca la modelele vechi

Adrian Sb

Stiuca
Sunt curios daca la o teapa teapana nu intra firul pe sub randurilede spire de dedesubt.
Cred ca e mare probabilitatea, daca acestea nu sunt bobinate destul de strans.

Aurel

Piranha
Sincer sa fiu, din prezentare și specificații nu prea vad diferențe fata de Stella FJ.....doar niște denumiri pompoase și futuriste.
Numărul de rulmenți este același, doua bare de culisare (ma bucur ca măcar la modelul asta au menținut asta) angrenaje hagane etc
Cred ca este cam același lucru, dar asta o sa o vedem.....

Qnyx

Biban
Voi vedeti vreo diferenta dintre Stella FJ si Stell FK (in afara de culoare si striatiile alea de pe tambur)? Dar dintre Exist 2021 si Exist 2022 ?

P.S. Am o vaga impresie ca este fix acelasi lucru ca ceea ce s-a intamplat cu Steez (baitcasting). Pentru cei care nu stiu, Steez SV TW 1016SV (2017) si Steez LTD SV TW1000L (2021) - sunt fix una si aceeasi mulineta; una este neagra si cealalta argintie (difera doar culoarea). Partea erotica este ca Steez 2017 - 550 USD si Steez 2021 - 650 USD. Astia din breasla mea numesc asta "hoax".

Mai multe detalii despre treaba cu Steez aici:

octavio79

Black Bass
Voi vedeti vreo diferenta dintre Stella FJ si Stell FK (in afara de culoare si striatiile alea de pe tambur)? Dar dintre Exist 2021 si Exist 2022 ?

P.S. Am o vaga impresie ca este fix acelasi lucru ca ceea ce s-a intamplat cu Steez (baitcasting). Pentru cei care nu stiu, Steez SV TW 1016SV (2017) si Steez LTD SV TW1000L (2021) - sunt fix una si aceeasi mulineta; una este neagra si cealalta argintie (difera doar culoarea). Partea erotica este ca Steez 2017 - 550 USD si Steez 2021 - 650 USD. Astia din breasla mea numesc asta "hoax".

Mai multe detalii despre treaba cu Steez aici:
Mereu când apar modele noi , chiar dacă sunt asemănătoare cu seria anterioară au prețul mai ridicat la început însă pe parcurs apar la oferte. E bine de așteptat nițel

Sus