AlexH

Moderator
Membru personal
Pe mine ma incanta de minune culoarea la shimano. Nu neaparat pt ca e negru, ci mai mult pentru ca e mata si uni. Dar bine, asa sunt eu nu imi plac briz-briz-uri si cele mai faine tricouri pt mine sunt cele mai simple. Deci chestie de gust.
In ce priveste partea tehnica, diferențele pe hartie dintre ele nu se simt asa tare in practica, zic eu. Important ar fi sa reziste mai mult decat ar fi rezistat cea pe care nu o cumperi.
 

kingofbeasts

Rod Builder
Sunt și nu prea :) Oricum , un an de relativa pauza, analiza și introspectie au pus lucrurile intr-o noua lumina . Pescuitul , așa cum obișnuiam sa-l fac pana acu 2 ani , a apus pentru mine însă am totuși apa in sânge și ceva instinct predatorial in ADN oricât as vrea sa neg asta . Încerc sa ma bucur de natura intr-o forma mai etica și sa las mai putine urme pe cât posibil . O fi felu’ meu de a trece prin criza de la mijlocul vieții :) Și da, probabil ca Stella FK o voi lua când va apare ( sau la ceva timp după) . :p

Și una și alta. Dar e model mic de 1000. I s-a belit antireversul ăla mag Seal și trăgea pinionul intr-o parte astfel încât axul s-a uzat și are urme de zgârieturi. Angrenajele sunt beton. Nu am ce zice. Nu am reușit nici cum sa îl reglez.
Mulțumesc pentru sinceritate jos palariaam un motiv in plus sa mai aștept ceva feedback pentru astea noi .
 
Astea noi cred ca sunt cu totul altceva. Angrenaje mari, monococa, antirevers nou…

Apropo de natura. Omul a trebuit sa treacă și prin etapa asta de lupta cu natura. Dar sa nu lăsam urme nu avem cum pentru ca suntem și noi parte din ecosistem. Așa ca nu văd de ce nu e mai ok sa prinzi 5 pesti și sa mănânci unu decât sa prinzi 50 și sa le dai drumu la toți. Totul se rezuma la management și cumpătare. Bucură-te de viața ca natura oricum ne răpune pe toți oricât de mult credem noi ca o afectam.
 

Traian

Biban
Mișto tare Exence. Și eu am pus ochii pe el de cum l-au lansat, dar cred ca tot un Vanquish am sa iau. Toamna asta vreau un companion pe tru Bush Serpenti, pe care am sa pun Vanquish ul 2000S iar pentru Bush Serpenti am sa iau altul, C3000. La greutate se echilibrează perfect, dar parca este prea puternic bațul pentru 2000S.
 
Sus