Mihnea

Biban
Am reincercat azi , acelasi rezultat. Incercind sa imperechez telefonul pentru a face update la motor si telecomanda, am apasat pe butonul Pair de la motor si minune ! semnal GPS full ! Toate bune si ok pina am inchis telecomanda, nu mai vrea iar sa gaseasca semnalul. Deci inclin sa cred ca modulul GPS nu are nimic. Am imperecheat din nou si telecomanda si telefonul, tot nu are semnal. Am dat ancorare si de pe telefon dar nu vrea nici de acolo. Restul comenzilor merg.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
daca ai posibilitate incearca telecomanda colegului, daca nu, iti trimit eu una de proba sa excludem si asta.
 

ambrooo

Stiuca
posibil sa fie de la telecomanda. powerdrive-ul meu o lua razna, nu mai raspundea la comenzi, ramanea pe o directie. Am schimbat bateria la telecomanda si nu am mai avut probleme.

Apropos, stie cineva cine e importatorul Lowrance in Romania? Ma intereseaza un Ghost.
 
Va salut,

Am sa incep prin a spune ca am citit cele 28 de pagini ale acestui topic si sper ca nu voi pune o intrebare repetitiva, de curand mi-am achizitionat un motor electric Minn kota Terrova 55 cu I-pilot si am o dilema. Pentru moment din considerente financiare voi fi nevoit sa folosesc pentru acest motor o baterie Plumb-Acid normala (adica poate fi un EFB sau AGM), intrebarea ar fi oare care dintre acestea ar fi mai ok si ce amperaj ar trebui sa ma tina macar o zi de exploatare normala cu vant mediu sa zicem?
Multumesc,
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Observ probleme la ultimele modele de motoare Minn Kota ipilot link apare eroare de software din cutie direct, care se rezolva asa:

asta este eroarea la pornire: software cur: invalidF3F74624-0B0E-4FD5-92A9-274178FCF76C.png
957C82F0-9166-4CFB-8E55-EFE11CAD8B5B.png
F8157B75-81F1-4081-8BB3-B3BB80E41D2F.png
48A62577-B37B-4277-A6F9-04E3BB34F545.png
6BCA5D92-5EEA-4EE5-A454-84BB6B659B6C.jpeg
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Problema majora la "deplasarea" electrica ramane pretul ridicat al bateriilor, daca vrei sa ai cat de cat o autonomie mai ridicata.
 

grey-wolf

Stiuca
Foarte faina ideea de a se lansa in electrice . Din pacate prevad un pret ,,cam mare " pentru o oferta mica . Inca nu cunosc o baterie ( de bun simt ca si capacitate ) care sa imi ofere macar o autonomie egala cu 2l de benzina (nu vorbim si de viteza de deplasare )
Cel mai frumos/placut lucru la motorul electric este liniste pe care o ai in deplasare si pentru asta nu voi renunta la el .
Fiecare cu placerile lui
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Cat de curand presimt interzicerea totala a termicelor pe lacurile de munte si sunt de acord cu asta. La munte ma duc pt liniste nu sa vad 10 barci una dupa alta la trena cu baraitori cum se intampla pe Vidra.
 

grey-wolf

Stiuca
Eu asi interzice motoarele termice in mult mai multe locuri nu doar pe lacurile de munte . Ba asi interzice in unele locuri si motocicletele , atv ..
 
Sus