Mafia pestelui

Wurger

Somn
Eu am inteles (din blogul lui Albu) ca asemanarea e cu mafia aia cu crime si amenintari la viata.
Initial credeam ca e vorba de o mafie ca aia a tigaretelor.
Interesant ca descrie tipologiile de braconieri. Pe unii nici nu ti-ar da prin cap sa-i bagi in categoria asta (inginer piscicol prins in barca, noaptea, la plase !!!!)
 
I

ilie

Guest
Ai vz.ca unii bagau plasa doar ptr.adrenalina si suspans... Asa ca ce te miri.Sunt persoane care fura din magazine desi nu duc lipsa de bani sau altceva.Tot felul de oameni,asa si braconierii :) Desi tind sa cred ca 99,9 % o fac pentru un castig repede si usor,nu de foame sau ca sport roflmaooo
 

Adrian Sb

Stiuca
“Corpul Mobil de Control al ARBDD a aplicat, începând din august 2017 - data la care a fost înfiinţat - şi până la 31 decembrie 2017, 42 sancţiuni”

42 de sanctiuni in 150 de zile!
Astia ar trebui concediati urgent!
 

Wurger

Somn
Sa stii ca am fost intr-o situatie asemanatoare cand se dorea cu orice pret sa gasim greseli (mai ales la unii).
Trebuia sa ma gandesc foarte bine daca am cu ce sa sustin acuzatiile alea pentru ca eu eram un functionar (ciurli-burli) aia aveau avocati platiti bine si sefii mei nu constatau. Semnau doar ce am constatat eu.
 

Espasia

Somn
Sa stii ca am fost intr-o situatie asemanatoare cand se dorea cu orice pret sa gasim greseli (mai ales la unii).
Of,Of,Of ce cunoscut imi este acest lucru.
Si eu ma lovesc permanent cand sunt acuzat de cineva - care actioneaza la ordin - fara a avea o dovada clara a vinovatiei sau greselilor noastre. Si in final concluzia " acuzatorului".
" Bai, iarta-ma, imi pare rau, dar a venit dispozitie de la "ăla" sa te f - - -t, pentru ca tu nu i-ai placut, si m-a pus sa iti caut nod in papura. s.a.m.d.
Peste tot in lume este la fel, dar la noi este implementata pe intreaga piramida socio-profesionala. De la baza pana-n vârf. Horror, futu-i. Horror.
 

Aurel

Piranha

Claudiu

Administrator
Membru personal
Ionesti, Galicea, Zavideni este capitala europeana a braconajului, fara nici cel mai mic dubiu
 
Sus