Lansete Westin

Silviu

Somn
Stie cineva diferenta intre Power Cast, Power Cast T, Power Shad si Power Shad T? Ma intereseaza la W4. Vreau sa inteleg care ar fi diferentade actiune
 

Dori

Stiuca
Din pacate, nu.
Pe mine ma interesa o lanseta pt. Drophsot si nu intelegeam care era diferenta dintre W3 si W6, cred ca, pana la urma, este data de cat de ,,specializate" sunt. Gasisem un catalog unde explica niste lucruri, dar nu am dat de ce cautam.
 

Espasia

Somn
Eu cand cautam ceva bete am perceput ca w3 fiind un entry level, si pe masura ce cresc numerele, lanseta devine tot mai dotata. Parca asa imi aduc aminte. Dar poate gresesc....zic si eu, ca proasta-n vișin...:):):)
 

Silviu

Somn
Eu asta stiu deja ca e diferenta de calitate intre w3 si w6. Ceea ce am intrebat este care e diferenta intre w3 power shad si w3 power shad T de exemplu. Adica ce face acel T?
 

Espasia

Somn
Glumesc Silviu .

Simplu..... Power shad este asociat cu rechinul. Iar power shad T, este asociat cu rechinul ciocan. Ei ?!?!? Ce zici ?!?!? Este ca le am? Si asta ca nu beau alcool. Caci daca mai și beam ceva.......fereasca Sfântul ce naiba puteam debita pe forum.....:):):)

Si acum de fapt ce inseamna "T".....Vine de la Trigger. Adica cele "T" sunt de cast, cele fara "T" sunt de spinning.

Hai, Sarbatori fericite tuturor.

Cu stima, dragi colegi si prieteni.

@Espa
 

Silviu

Somn
Asa este, doar are sens. Durereeee Nu stiu cum de nu am putut sa imi dau seama. Dar acum vine dilema nr 2. Care e diferenta intre power cast si power shad?
 

LukeS

Biban
Eu am avut un schimb de mailuri cu cei de la Westin. Cand am intrebat de actiunile lansetelor, nu au mai raspuns. Nu imi dau seama de ce refuza sa puna la dispozitie o asemenea informatie. In alta ordine de idei, W3 jerkbait este Fast.
 
Sus