Aurel

Piranha
Salut. Din ce japoneze am vazut pana acuma, nu mi-au inspirat incredere. Subtiri in pereti, sensibile ...

Am intalnit de cateva ori opinia ca Legend elite sunt cam cele mai rezistente lansete pe blank HM.

In ce priveste puterea, M nu m-a multumit, vreau un MH sau un M mai puternic.

Am avut LES70MF2 generatia dinainte de 2016, caut ceva de genul. Am inteles ca modelul dupa 2016 e mai subtire pe varf si mai moale. De asta ma intrebam daca modelul MH nu e mai ok. Sau ca sa dau alt exemplu, prefer actiunea LES76MF fata de LES76MF2. Dar vreau din 2 bucati.
E ok MH, dar nu se încarcă sub 10g pe cap de jig.
Cred ca își face treaba și cu rattlinuri mai greute de peste 14 g.
De dus duce mai mult decat e dat, merge ok si cu jig de 28 și cu 32 chiar

vpn009

Biban
Nu e o recomandare, nu mai stiu, era un topic aici unde puteam sa semnalam eventuale reduceri/preturi mai bune, o sa scriu aici.
Stiu ca s-a mai adus in discutie pe forum lansetele RTB. (refuse to blank) - unii destul de multumiti de ele, eu le vazusem cand s-au lansat la un targ, apoi disparusera .. apoi erau cam scumpute asa caaaa:

Pentru cine doreste cam pe la toate magazinele de pescuit vad preturi cu reducere 25%
Eu am luat Fortezza 2.35 10.5 - 35g la 700 si ceva lei

alinm

Stiuca
A ajuns batul de la Ovi. Eu caut ceva mai puternic la lungimea asta.

O sa il pescuiesc in weekend sa il testez dar presimt ca ajunge repede la vanzare.

Cunoasteti Colmic Calida evolution pro 720CR de cast ? Actiunea aia o caut pe un bat ceva mai lung, pana in 2,4m din 2 bucati.

alinm

Stiuca
Salut, la jig 18-40gr pe dunare consider ca trebuie ceva mai rigid, mai tare pe varf.

Ca sa iti faci o idee, cu energoteam river jig 15-40 sau savagw gear finezze 7-28gr am avut rateuri la pestii mai mari.

Am trecut pe Tazura si cu asta nu am avut rateuri. Uneori cand aveam doar guma trasa sau cozi rupte luam betele de mai sus si prindeam mai ok dar erau relativ mici, pana in 2kg.

Eu am Tazura RX195 si Senzitive 210, dpmdv sunt ce trebuie pe dunare din barca, cu un plus pentru RX195 care e foarte usoara si mai echilibrata decat senzitive.

adiwolf

Moderator
Membru personal
AlexH
Am eu lanseta respectiva, am luato ca lanseta de tavaleala in Delta si excapadele mai lungi cu barca
Am apucat sa o pescuiesc de cateva ori si am si prins destul cu ea ca sa imi fac o parere.
La ce pret are, nu cred ca gasesti ceva mai bun, dar nu iti fa iluzii ca vei pescui corect jiguri de 30gr.
Daca mai ai nevoie de informatii, suna-ma.

Espasia

Somn
Am apucat sa o pescuiesc de cateva ori si am si prins destul cu ea ca sa imi fac o parere.
AlexH , este lanseta de care iti povesteam ieri in barcaz…….
Mi-am facut si eu o parere…….asa cum ti-am spus. Eram cu dl Wolf in barcaz, in Deltă.

Deci……este o lanseta pentru rauri mici si foarte mici. De ce?
Am avut doua lansări.
Prima in …… 5 m de barca…..am lansat jig-ul de parca era torpila atomică. Cu sete si forță……Oblig in jos……amaaaazed

Am corectat azimut lanasre, si am lansat a doua oara……Asa da…..gandescccc

S-a dus jigul în înaltul cerului……..si a cazut tot la 5 m de barca……nananaroflmaooonananaroflmaooo

De unde si concluzia mea ca se poate folosi pe rauri mici si foarte mici.bucuriemare

Concluzia lui Wolf……Du-te naibii inapoi la casting, caci la spinning esti pe dinafară……Durereeeegofishing. Habar nu am sa lansez…….Probabil asa este……

PS. O sedinta de testare foarte distractivă. HiHiHi……
Dupa teste am obosit si am adormit in barca (din pacate nu mai am fotografia sa o postez……poate Wolf….?!?)

adiwolf

Moderator
Membru personal
cand pleci cu particularii "betivi" in Delta\

2021-10-02 15.29.05.jpg

AlexH

Moderator
Membru personal
Aurel, multumesc. Varianta asta nu am vazut-o, ca pusesm filtru la lungime lanseta si nu mi-a afisat-o site-ul. E de luat in calcul asta, mai ales dupa discutia avuta cu Adi, care mi-a confirmat ca sora mai mica e depasita cand vine vorba de 30gr.

Nasolu

Salau
Salut
Am varianta 228 5-21 cu care pescuiesc din barca pe lacuri
240 15-40 pentru jiguri grele pe curgător
Trebuie pusa pe ea o mulineta mai grea sa o echilibrezi,nu va fi un combo ușor
Nu exista peste pe care sa nu-l poți intepa sau scoate cu aceasta lanseta,la prețul asta merita!

Sus