Mai postam si noi ceva lansete custom.
Nu mai face nimeni asa ceva?
Ne mai clatim si noi ochiul!
Hai băieți, hai tată, hai ca ne desființează administratorul topicul!
:))))))))
 
Eu am descoperit pe propria piele că dacă tai din vârf blankul devinde ”mai progresiv”, un major craft de 229 cm și 0.6-10g, scurtat cu primele 2 tronsoane (cam 20 cm minim), acum duce 15 g plus gumă și acțiunea este progresivă spre parabolică dar nu este moale, e foarte ciudată.
Cu testele de mai sus m-am lămurit complet.
 

anem

Salau
Este deosebit...S-a tras urat de lanseta.
In cazul meu a fost un dril extenuant cu zeci de plecari in viteza si lanseta bagata sub barca. Mai mult, imediat dupa ce l-am intepat, prietenul care ma insotea, a fost convins ca voi rupe lanseta si ma tot bombanea.
Revenind la custom, e super ok IMX ul asta pt Dunare, la fel si MHX HM MB 874. In ceea ce ma priveste, eu prefer sa pescuiesc cu MHX HM MB 874 in detrimentul unui G. Loomis GLX Flippin Rod Heavy 894C FPR7, cea din urma fiind o lanseta speciala, custom Nariman, dar ceva mai incomoda in pescuitul de durata.
Ce sa mai zic daca nimic deosebit.... Mie mi se pare foarte deosebit unghiul in care s-a tras de lanseta, marimea pestelui si curentul Dunarii.

am pescuit foarte multi ani cu IMX-ul ala 844 SJR (inca il mai pescuiesc cateodata) si e genul de lanseta care parca refuza sa se rupa. am avut alaturi alti pescari in anumite driluri care tineau ochii intre-deschisi fiind convinsi ca lanseta va ceda. pur si simplu este un cal de bataie care a facut fata inclusiv unor somni de 1,8 metri de pe mal ...

o recomand oricui prefera rangile ...
 
O alta lucrare superba marca Boje.
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg
 
Sus