bogdan.neamt
Salau
Azi sper să fug de la serviciu mai repede și să fac o ieșire, poate s-a dezmeticit peștele după schimbarea bruscă de temperatură.
Salutare. Ma puteți ajuta cu o informație. De unde se achiziționează permisul de pescuit pentru lacul Bicaz și cât costa?
Nu vei avea niciun circ. Eu pescuiesc cu ANPA, desi parca si eu as face abonament la CRE, ca e la mine in comuna. Si stiu ca misca fac controale, tot respectul. Daca vine cineva in control sunt baietii de la Dorne(antibraconaj Suceava) care lucreaza cu cei de la antibraconaj Neamt, asociatie pe care si eu o ajut in masura posibilitatilor pe chestiuni profesionale. Cand sunt controale mari adica sa vina Ajvps/cu jandarmeria/antibraconaj cel mult ti se va cere taxa de zi, platesti si liber la batut apa. Deci daca ai cel putin ANPA, nu mai vorbesc de celelalte permise, vant din pupa. Poti sa-l intrebi si pe colegul Pi3.14 . Din experienta mea controalele se axeaza pe pasnic/pufuleti si de astea. Chiar daca eu ii cunosc pe unii dintre ei, vreau sa-ti spun ca sunt rezonabili cu absolut toti pescarii.Sper ca nu zgandaresc vreo cutie cu serpi, dar cum e cu reciprocitatea la Bicaz? Concret, o sa-mi fac permis la CRE Bacau pentru ca ii vad mereu la treaba si merita tot sprijinul; cand mai vin pe-acasa pot iesi linistit la peste cu permisul asta in baza reciprocitatii sau sa ma astept la circ?