Mai
edd dragule, eu am impresia ca tu uiți cu cine stai de vorba . Eu nu pot decât sa ma bucur ca mai vi și tu cu ceva noutăți și prospături pe aici .

Acu’ ca ceea ce la tine e prospătură și noutate de ultim moment la unii dintre noi e istorie antica aproape ca nici nu mai contează . Îmi amintesc cu plăcere și eu momentele cand eram pe la început și prindeam aripi de Redbull crezand ca am descoperit America de câte ori găseam ceva de care nu știusem pana atunci ( așa ca tine acuma ) numa pana aflam ca unu și altul folosea schema deja de mulți ani . Aproape ca nici nu-mi vine sa-ti stric momentul și plăcerea dar ce sa fac , dacă m-ai întrebat așa direct și personal pot eu sa nu-ti răspund ? Zi și tu ar fi frumos sa te ignor ?
Uite special pentru tine am căutat prin arhive , am dat un centimetru de praf la o parte și am găsit ultimul exemplar rătăcit undeva la fund de cutie . Basca , e și upgrade la varianta ta așa ca te costa o bere cand ma nimeresc pe acasă ca acum ai mai învățat ceva și mai nou de atât
Vezi atașament 47017
Ca sa nu zici ca e altfel ti-am tras și guma de pe el
Vezi atașament 47016
E așa de bun sistemul încât am renunțat la el pe când încă forumul asta nici ju era înființat ( de aia nu l-ai găsit tu pana acum pe aici și te-ai putut bucura de noutate

) De curiozitate , pentru ca știam firma de la care l-am luat și știam ca l-am luat in anul in care l-am văzut in catalog , am mai făcut un efort și am căutat și-n baza de date personal cu cataloage de pescuit. și ce sa vezi , antichitatea era din 2012 .
Vezi atașament 47018Vezi atașament 47019
Sus in bara de adresa vezi exact depre ce catalog e vorba, pagina e 168.
Probabil ca varianta fără paleta rotativa e mai veche cu cel puțin un an . Deci antichitatea ( pardon “noutatea”) sa tot aibă vreo 10 anișori de când știu eu de ea ( și sunt convins ca sunt și altii care știau mai din vreme decât mine).
Pot numa sa-ti spun ca sistemul e de toată jena in opinia mea și e cam guma și știuca dacă ai noroc dacă nu, e pe sistem “ nu-i nici guma nu-i nici știuca , a intrat prin iarba și n-a mai venit”.
Cu alte cuvinte se smulge guma de pe schema aia cât ai zice peste la cea mai mică bruscare.
Dacă tot vrei sa folosești asa ceva , dar un sistem care sa și meargă , înlocuiește sarmuta aia cu arcuri . Erau niște arculete dedicate de pa Owner vezi plicul mai jos in primul citat ( achiziții de-ale mele mai vechi , undeva prin 2018 , când cumpăram încă niște jiguri de la VMC care veneau cu același sistem dar tot atunci cumparam si arcurile cu care sa le schimb). Dacă nu in al 2-le-a citat ai unele care vin direct cu arc.
Uite așa ai mai progresat și tu puțin in materie de gume si te indrepti cu pași mărunți către prezent ( chiar la prezent nu te pot aduce ca pentru tine e sf -uri sistemele de jig și offset cu care pescuiesc in prezent , tu abia înveți cu ce se mănâncă pescuitul la gume dacă te bag in jiguri la care le poți schimba 10 bile pe același carlig cu guma deja montata sau, in jiguri la care poți pierde bila in agățătură dar rămâi cu cârligul si guma te-am debusolat complet ) .