Intalniri si Partide de pescuit Amicale - propuneri si organizari

Intalnire primavara 2021


  • Total voters
    19

Romin Alin

Stiuca
Salut ! Sunt la servici până miercuri săptămână viitoare , iar joi dimineață mă urc în tren si plec la București, unde este o etapă de Street si stau până Duminică!
Aș vrea să vin la o astfel de partidă cu mare placere , eventual pe viitor ....dar pentru partide la distanță nu am mijloc de transport decât cu trenul, plus cheltuieli...Si acum , sa pot merge la concurs au pus niste prieteni mâna de la mâna si m-au ajutat , așa am făcut si la Oradea...etc....
Momentan nu sunt pregătit pentru astfel de partide dar sper si chiar imi doresc să ne vedem undeva la munte !
 

Luigi

Somn
Asa cum zice Claudiu e de departe cel mai simplu. Pot doar sa chibitzez de aici, dar DACÃ as fi acasa, as fi prezent. Foarte spontan, cu vreo 2 conserve si slanã, citeva rotative, nu multe ca sa mai am loc de cort si de vo' sticlã-douã. Poate si de ghitarã... Vise de emigrant...
 

adiwolf

Moderator
Membru personal
Adi, nu a rams istorie, doar ca momentan nu are cine sa se ocupe, din cei vechi cam toti sunt ocupati cu diverse probleme, iar situatia epidemica nici nu a permis o desfasurare de forte cum am mai facut.
Acuma este si perioada concediilor, cu familiile, mai toti am stat inchisi si este normal ca acestea sa primeze in comparatie cu orice escapada pescareasca.
Urmeaza perioada de toamna, cea mai buna si mai benefica pentru spiningari si iarasi se iveste problema deplasarilor, apareDelta pe firmament, alte si alte locatii ce nu sunt abordabile vara din diverse motive.
Vedem ce va fi si cum va fi, oricum, ar fi pacat sa se termine si cu intalnirile astea - in defintiv, doar de noi depinde!!
 

AlexH

Moderator
Membru personal
Pe mine chiar mai nimerit cu afirmatia de mai sus. Ba am pornit cateva proiecte la casa, care s-au suprapus cu cateva proiecte la lucru asa ca in cursul urmatoarelor saptamani sunt prins, mai ales ca am ratat concediul si a trebuit sa-l reprogramez pe august.
 

Kleniacul

Stiuca
Eu anul ăsta am ceva probleme cu sănătatea,amînate f mult,pt că mereu aveam altceva mai bun de făcut,să muncesc,să pescuiesc,să...Asta m-a dus la o anemie a fierului din corp,cu probleme de respirație, musculare,etc.Acum stau pe regim,medicație și fac cadou un vin bun primit de la un proprietar de cramă.Alb,demisec si bun.L-am dat să nu se caseze la caldură și să nu mă ispitească.Plus că mă ispiteste o reconversie profesională care să se finalizeze in maxim 4 ani cu o plecare afară.Un an complicat,dar dacă sînt sănătos le duc pe toate.De asta nici nu am curaj să mă gândesc decât la o ieșire în Deltă,în toamnă.
 

Hades

Stiuca
Cum ziceam, nu ma mai implic sa organizez nimic ca o labariti si nu am nici nervii nici timpul necesar, Treaba e simpla, saptamana viitoare am sa ies la munte cu cortul, asta daca nu se strica vremea. Ori Vidra ori Oasa. O sa stau probabil 2 nopti. Daca vrea sa vina cineva e binevenit. Fiecare isi aduce ce crede ca are nevoie, nu mai facem liste de necesitati, bonuri de plati si alte acareturi. Fiecare vine ca si cand ar veni singur doar ca suntem impreuna :). Ma incarc cu 3 sticle de rom la mine... din partea casei
Te-am căutat la Vidra ..
IMG_20210725_101457[1].jpg


..până am ajuns pe Transalpina !!!!!!! zimbetttzimbetttzimbettt
IMG_20210725_062118[2].jpg
 
Sus