Incaltaminte pescuit

Claudiu

Administrator
Membru personal
De vreo 2 ani de zile, de primavara pana toamna folosesc o pereche de ghete Columbia Talus Ridge pe care i-am gasit la o reducere buna de tot pentru marimea mea 46 :rolleyes: . Sunt foarte multumit de ei, nu am dat pana acum cu nici o crema, nici o protectie/tratament si inca sunt impermeabili, nu s-au dezlipit, rupt. Voi ce incaltaminte folositi si ce ati recomanda atat pentru sezonul calduros cat si pentru iarna?

adiwolf

Moderator
Membru personal
eeehhh, aici am o mare problema, inca nu am gasit ceva bun si ieftin, mai caut, dar.............

D

Deleted member 13

Guest
Folosesc cateva chestii : o pereche de cizme cu ciorap ,din ceva gen Eva, care teoretic cica rezista la -30 grade.Bune. Mai am ceva ghete facute de italienii de la Lytos ,impermeabili,etc.Buni.Ceva adidasi luati de prin Decathlon cu o aderenta excelenta la beton.Buni. Cizma sold si cizma scurta ,tot ceva Eva, pentru vremuri normale.Bunicile ,dar nu pe caldura ...

Claudiu

Administrator
Membru personal
As avea nevoie de ceva sa il folosesc pe rauri, ceva care sa se usuce repede de tot, ceva cu care pot intra in apa si sa nu alunec pe pietre, tot caut dar nu imi vine sa iau orice fara sa stiu ceva despre el

alinm

Stiuca
Am incercat diferite variante, sandale, tot felul de adidasi ... dupa suficiente cazaturi, vanatai de la bolovani, taieturi in cioburi de sticla sau cutii de conserva, chiar o ancora de la un vobler care din fericire doar m-a zgariat si s-a infipt in adidas, am ajuns la concluzia ca tot bocancii de wading sunt cei mai buni, cu cat mai grosi cu atat mai bine in raurile cu bolovani, pasla conteaza la aderenta pe bolovani si daca se poate si cu tinte e super. Acuma am o pereche din panza cu talpa de pasla, foarte ok vara dar ma mai deranjeaza bolovanii.

Eu de astia mi-as lua:
http://www.cabelas.com/product/Foot...ts/103896180.uts&WTz_l=undefined;cat103896180

Ultima editare:

Claudiu

Administrator
Membru personal
nu stiu daca mai merita agitatia cu cabelasul, mai ales ca e 4.1 ron un dolar. Trebuie sa existe si variante europene.

adiwolf

Moderator
Membru personal
nu stiu daca mai merita agitatia cu cabelasul, mai ales ca e 4.1 ron un dolar. Trebuie sa existe si variante europene.

in curand o sa fie 1/1 si nu se mai renteaza deloc capzid
am vazut niste incaltari in varianta autohtona si chiar locala, demne de luat in seama, daca ajung la magazin le fac poze si va spun si preturi

D

Deleted member 13

Guest
Iarna la pescuit , picioarele sunt la fel de importante ca si mainile...Ultima achizitie :
20151127_143213.jpg

Lytos Italia (facuti in fabrica lor de la Aiudroflmaooo) .Waterproff,talpa Vibram, bla,bla,bla...Pret beton 240 lei ! In Cluj sunt (aproape) dublu ...capzid

Claudiu

Administrator
Membru personal
Frumoase incaltari v-ati luat, eu nu ma pot decide si sa cumpar de pe cabelas e riscant, marimile lor difera. Astept acum niste cizme finlandeze sa vad cum vor fi.

adiwolf

Moderator
Membru personal
Claudiu,
ieri ma uitam la niste incaltari aproape indentince cu cele achizitionate de Laoedi!
sunt facute de Megainvest (fosta Valceana) si le gasesti la magazinul lor la preturi decente, de genul celor din Aiud ! thumbsuuuup

adiwolf

Moderator
Membru personal
piata Simian, la intrarea in fabrica, pe partea stanga
au si site si magazin online dar nu sunt modelele expuse in magazin, mai bine mergi acolo

edd

Somn

Salomon, goretex, vibram
Eu am Salomon X Ultra Mid 2 GTX,nu alunec pe dale cu el,aceiasi talpa,mai de primavara -toamna,acum ptr iarna- mai ales zapada vroiam Nytro GTX M,le-am vazut si mi-au placut materialul din care sunt facute,dar mai incolo cand sunt reduceri si trece iarna :)
@Claudiu is curios si eu de cizmele alea,am vazut unele beton la un suedez,stateam si ma uitam ca un pl si eu luam apa la o pereche noua,le-am si returnat,erau luate din Germania.

Ultima editare:

adiwolf

Moderator
Membru personal

adiwolf

Moderator
Membru personal
nu se pune problema de miscare fiindca pescuiesc preponderent din barca
cat despre alunecat pe beton, chiar nu o sa port asa ceva vreodata, mai bine renunt la a mai intra de pe dale
vreau ceva decent si care sa nu alunece instant - am mai stat cu piciorul in ghips, odata, fix din cauza cizmelor(sold) si a dalelor de beton capzid

Sus