HELP! Caut Lanseta de "travel"

ursu

Oblete
Salutare,

In viitorul nu foarte indepartat voi pleca intr-o calatorie intr-un loc cu multa apa sarata (ce implica zbor cu avionul si escale deci manipulat de bagaje de catre persoane carora nu prea le pasa de continutul lor). Si daca tot stau sa ma bat de musca pe-acolo am zis sa imi iau si undita cu mine. Caut o lanseta 5-25g sau 5-30g (daca o exista asa ceva) fie din 4 bucati sau mai mult fie telescopica. Problema e ca nu poate fi mai lunga de 52cm (cat sa incapa in troller). Am tot cautat, cel mai aproape mi se pare Savage SG4 dar sunt prea lungi. Mi-e cam frica de telescopice, par cam usor de stricat dar poate asta e doar in capul meu. De asemenea, bugetul nu conteaza, important e sa fie lanseta buna.

Are cineva vreun sfat?
 

greere

Salau
am luat o telescopica fix pt grecia. ceva la 200 de lei + - sper sa se comporte bine. vezi ca prapaditii nu te lasa cu laseta in bagajul de mana , tre sa platesti cala .
 

kingofbeasts

Rod Builder
Cel mai aproape de ceea ce cauți tu e asta:

Daiwa Triple B (B.B.B) 636TMLRB

440E7F07-56E2-472B-AFF2-CB6280D56120.jpeg


Problema e ca vine in varianta de cast ceea ce, pe mine m-a ținut in loc pentru ca ma costa prea mult la final sa mi-o modific ( asta pentru ca eu îl vroiam ca bat de survival și asta înseamnă sa stea mult și bine nefolosit după ce bag 400 de dolari in el ) .
In lumea telescopicelor seria bbb e in categoria premium si ( din ce am văzut eu deocamdată ) e cam singura suficient de rapida ca sa poți și jigui confortabil cu ea .
Dacă ti se pare scump , uita-te după seria Airway de la D.A.M ( e o serie mai veche dar buna și e posibil sa le găsești încă la prețuri bune pe la nemți pe ebay.de)
 

kingofbeasts

Rod Builder
De curiozitate m-am uitat acum in catalog la D.A.M sa văd dacă au înlocuit seria Airway cu ceva similar și se pare ca da , acum aceeleasi caracteristici vin sub denumirea de D.A.M Shadow Tele Mini Spin lungimi 1,9m -2,7 m și 44-51 cm adunat . Inele sunt matisate și mânerul e pluta ceea ce ar face sa merite cei circa 50-60 de Euro cât cer pe ele . Acțiunea declarată e moderat-fast adică ceea ce trebuie pentru un allaround .
 
...eu pe asta am luat-o pt asa ceva...150 lei
Lanseta spinning Baracuda Pilgrim 2.4 m A:10-40 g
Lanseta Baracuda Pilgrim este o lansetă telescopică pentru spinning compusă din 7 tronsoane și un mâner detașabil, recomandată celor care doresc să combine drumețiile cu pescuitul. Are o acțiune de tip M-MH, mandrină încastrată, inele T-Sic cu picior lung și este livrată într-o husă specială.

Caracteristici lanseta Baracuda Pilgrim 2.4 m
  • Lungime: 2,4 m
  • Actiune: A: 10-40g.
  • Lungime stransa: 48cm
  • Greutate: 155g.
  • Tronsoane: 8
  • Inele: 8
  • Material: carbon 24T<95%
Recomandări de utilizare pentru lanseta spinning Baracuda Pilgrim 2.4 m A:10-40 g
Lanseta Baracuda Pilgrim 2.4 m este recomandata pentru utilizarea la urmatoarele metode de pescuit: spinning mediu si medium heavy.

...asta e lanseta ...pe un dig in crotone ,italia... :cool:

20190910_080643.jpg
 
Ultima editare de un moderator:
Sus