Gherle de vis...sau de cosmar

Am descoperit de curand topicul asta. As putea posta aici non stop roflmaooo
Ultimele 6 (SASE) iesiri gherla totala, nu sunt sigur ca am avut vreun tac. Oltul, anul asta, a fost dezamagitor, cel putin in zona Sibiului. Nu am nici o explicatie.
Oltul a fost dezamăgitor cam pe toate barajele…

Te prind eu pe Brădișor și îți rup lansetele să mă răzbun !!!!!!!!!!!! zimbettt zimbettt thumbup thumbup nnnorocnnnorocnnnoroc
PS Dar voi faceți ieșiri de câte o zi, eu ies mai des, dar nu am depășit 3 ore !!!
Pai ar trebui sa pescuiești mai mult de 3 ore intr-o zi… poate asta e secretul… ;)
 

Kleniacul

Stiuca
Azi am făcut 3 gherle în una,să moară ,,dujmanii" că nu am prins mai mult ca ei amaaaazed .Oricum de vreo 3 săptămîni am tot dat gherle, saptămîna trecută am uitat și de rovinietă,deci mă astept la 2 amenzi,beep.Azi m-am dus pe urmele vlogerilor,deși eram avertizat că Dunărea a crescut mult si e tulbure,cu gunoaie, deci șanse f slabe pt capturi.Am luat în probe o lansetă,Sumizoku Boron,să vad cum este in pescuit,că la rece părea f potrivită pt Dunăre.
Prima oprire a fost la Giurgeni,la pod.Zero rezultate,doar că vîntul mi-a luat toate celulele epiteliale neprotejate cu mănuși,geacă,etc. Păstram speranța vie,mai aveam două locuri, deci direcția Hîrsova,intr-un fel de golf,cu apa limpede, adîncă la mal,poate 5-6m.Zero rezultate.Peștii au fost refractari la ispitele japoneze,americane,poloneze,fix ca în Miorița au mai chemat și un cîine,doi,probabil ei erau atrași de nălucile melecapzidCu lanseta intr-o mînă și cu un pietroi în celălalt,să ma apăr dacă sare vreun peste pe mal,am ajuns la mașină și am plecat la apă caldă,la Cernavodă.Acolo era ceva lume,nu prea multă,deci era clar câ nu mănîncă pestele.Am văzut ceva miscare la stationar și multe atacuri de avat,dar nimic absolut,nici măcar un țac.Am șters-o mulțumit că e iarnă spre București,dacă era vară mai ajungeam cine stie pe unde,să mai dau încă o gherlă!
 

Hades

Stiuca
Astăzi pe la oara 13 temperatura s-a ridicat la 0 grade cu tendințe către 1-2 grade. Atât mi-a trebuit, măcar să înmoi o nălucă în baltă. Direcția ecluza din Sînmihaiu Român, pe Bega.
IMG_20220114_142844.jpg
IMG_20220114_142904.jpg


Am vrut să lansez în lungul gheții dar nu mă lăsau plantele .
IMG_20220114_143824.jpg


După ce soarele nu mai ajungea la mine a început gheața să-și facă de cap pe la inele și la mulinetă.
IMG_20220114_160845.jpg

Am curățat de câteva ori dar am agățat și ”cântatul la chitară” nu a dat rezultate așa că am plecat acasă fără să simt o trăsătură de pește. Din zona aia nu iau acasă pește ( este în aval de Timișoara și numai eu câte scot din apa ) dar astăzi dacă prindeam ceva luam un pește pentru câini. De Revelion le-am dat din dorada luată de la Metro Deva și nu ne-ar fi refuzat dacă le-o dădeam toată lor !!! Și făcusem planul : file, aruncat restul, prăjit puțin cât să scot oasele ,...zimbettt Și m-am ales cu o gherlă de 2 ore !!!!!!!
 

Luigi

Somn
Ecluza aia pare a fi un loc mişto de tot! Daca as fi din TM, as da la greu acolo, oricit de putzin peste ar fi pe Bega, pe acolo musai sa treaca bucatzile cândva.
 
Am fost odată acolo pe la final de Iunie de ma mușcau țânțarii prin tricou ca pe piele eram dat cu autan. Rapeau somnii in pelicula și nu puneau botul la năluci. Așa ca m-am resemnat și am dat la clean.
 
Sus