Garmin Panoptix Livescope

Wtu85

Oblete
Salutare Claudiu! Ce model de Echompa folosesti? Ai folosit cumva modelul UHD cu sonda GT54 TM care are frecventa Mega? Cum se comporta in comparatie cu Humminbird Mega SI plus? Din cate am inteles, nu e chiar la nivelul HB dar e aproape. Ma intereseaza si range-ul Side Image. Din cate am vazut pe youtube, pe frecventa mega Garminul UHD cu sonda GT54 duce cam 15-20 de metri pe fiecare parte.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Salutare, foloseam Garmin Echomap Ultra 102SV UHD cu sonda GT54. Rangeul este similar, eu il foloseam pe 30m, in filmari apare asa pt ca cu cat micsorezi distanta pe side, cu atat creste calitatea redarii. Desi foloseste aceeasi frecventa mega, nu este la nivelul Humminbird insa nici f departe. Nu stiu daca e vorba de calitatea sondei la Humminbird sau procesarea imaginii, dar este evident ca imaginea pe side este mai buna. Am vazut imagini bune chiar si cu Garmin Echomap 92SV UHD cu aceeasi sonda GT54 insa spre deosebire de Echomap Ultra, rezolutia este mai mica.
 

Wtu85

Oblete
Este deranjanta rezolutia mai mica? Echomap Ultra 102SV este totusi mai mare si necesita o rezolutie mai buna... Sa inteleg ca range-ul este similar la cele doua?

De luni intregi ma tot documentez si inca nu stiu ce sonar sa imi iau...gandescccc.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Din punctul meu de vedere raport calitate pret mergi pe echomap 92sv uhd. Rangeul e similar. O rezolutie mai buna, un ecran mai luminos este un lucru util dar nu e ca nu poti trai fara el.
 

Wtu85

Oblete
Garmin 92SV UHD se vinde pe la 6100 de lei iar HB Helix 9 G3N pe la 6600 de lei (cel din urma pe Totalfishing este la reducere).
 
Sus