Dunare-Cernavoda-Dunare

E teroare, "pesti" in oras, iar in apa nu mai ramane nici umbra de peste...
Curent, setci, japca si halauri totul pe un canal de 500m+o inundatie cand e apa crescuta.
Nu exista politie, nu exista politie de frontiera, nu este nimeni sa controleze niciodata.
Asa se intampla in toata tara??
 
Anul 2016, pana in acest moment, este singurul an in care nu am prins stiuca pe Dunare!
Este grava situatia si nu inteleg ce se intamlpa.
Nu sunt singurul dintre spinningari care a observat lipsa Stiucii!
ideaaass
 

Maryo

Biban
George care este situatia pe Dunare? Tot nu a aparut stiuca?? Am fost si eu in Iunie dar am gasit apa murdara si nu am avut nadejde ca o sa prind ceva ,ceea ce s-a si intamplat.
 
George care este situatia pe Dunare? Tot nu a aparut stiuca?? Am fost si eu in Iunie dar am gasit apa murdara si nu am avut nadejde ca o sa prind ceva ,ceea ce s-a si intamplat.

Am reusit sa vad primele stiuci pe Dunare. Una la un prieten sarita de 1kg si una la mine care puteam sa o foloses fara probleme pe post de breloc sau pix...
Are ceva rapitori..dar e apa multa peste ei.
 
A inceput macelul la marlite pe Dunare, pesti de 2-300gr prinsi pe banda rulanta...la fel de multi dobitoci ca si in anii trecuti!
Oare unde sunt autoritatile care cer bani pt permise??
 

PUPU

Stiuca
George ai grija ca eu mai de mult pe Mihailesti era sa iau cafteala de la unii care bagau tot la traista ,s-au luat de mine ca de ce pescuiesc linga ei ca ii ironizez.
 

MihaiP

Salau

Felicitari Politiei Romane, principala institutie de aplicare a legii din Romania. Felicitari grupului care a lucrat la instrumentarea dosarului, aici incluzand si parchetul care a coordonat ancheta. E nevoie de cat mai multe astfel de dosare, dar si de constiinta noastra civica, a pescarilor.
Cu siguranta cei care au lucrat in cazul acesta sunt oameni deosebiti. Nu cred ca vreodata au fost retinute 9 persoane pentru infractiuni de braconaj piscicol.
Desigur ca forta acestei anchete o reprezinta infractiunea de constituire a unui grup infractional, altfel infractiunea de braconaj piscicol luata individual, este slab incriminata de lege.
Daca ar fi dupa mine, as infiinta un departament de combatere a braconajului piscicol si cinegetic, care sa functioneze in cadrul Politiei Romane si in care sa lucreze politisti judiciari carora sa li se puna la dispozitie logistica necesara ( camere de filmat cu termo viziune, ambarcatiuni de viteza, experti sanitari- veterinari, politisti bine pregatiti care sa asigure dispozitivul de patrulare si sa desfasoare activitati de prevenire , caini de serviciu, etc ) . Altfel nu vad cum se va starpi distrugerea din tara asta.
Si daca va ganditi ca braconajul piscicol e in floare, sincer va spun ca pe parte cinegetica lucrurile sunt si mai dramatice. Braconieri vioelenti, capabili sa impuste pe oricine, fie el si politist, Practicantii ``sportului`` sunt in mare parte oameni cu functii si statut, niste neghiobi care ar da orice sa impuste ceva pe care sa-l friga in tigaie la marile chermeze.
 

Wurger

Somn
Faptul ca s-a intamplat in zona aia, ma lasa socsigroaza
Mafia din zona aia e foarte puternica si numai printr-o actiune concertata a mai multor servicii se putea sparge buba. Faptul ca respectivii agenti au primit mandate de perchezitie (ca si la Bacau) arata ca incepe sa se miste ceva si la varf.
Caile legale sunt foarte intortocheate pentru un slujbas al statului si sunt ocupati mai mult sa se asigure ca nu incalca alte prevederi care le-ar dinamita dosarul.
Sa dea bunutzu sa-i tina si sa devina obicei.priesttt
 

Zippo47

Stiuca
Salutare!
Azi am fost martorul unei actiuni de amploare -pe tot parcursul zilei - a Politiei de frontierera. In zona Facaieni, Ialomita, pe Bratul Borcea (dar eu cred ca au fost si in zona dintre Dunare si Brat}, cu toate mijloacele existente, pe apa, si cu masini de teren, au facut razii nenumarate dupa braconieri. Am asistat la capturarea unora carora le-au fost confiscate setci, barac , motor si , sper eu, libertatea pentru o perioada de timp.
Ii felicit si sa o tina tot asa!
 
Sus