Despre sonare folosite la pescuitul rapitorilor

Ce marca de sonar preferati?

 • Humminbird

  Votes: 28 27,5%
 • Lowrance

  Votes: 56 54,9%
 • Garmin

  Votes: 16 15,7%
 • Raymarine

  Votes: 2 2,0%

 • Total voters
  102

Espasia

Somn
"humminbird solix vs helix" gaseseti la site-uri si video-uri cu comparatii si explicatii de nu iti mai ramane timp de pescuit daca vrei sa le vezi pe toate.
Alex ia in calcul si bariera Limbii engleze, sau .... Nu toti pot sa inteleaga limba. Sau sa foloseasca internet-ul chiar daca sunt mai tineri sau mai boșorogi. (Vezi, eu nu zic Google, zic internet caci mai sunt si alte motoare de cautare..... Nu de alta, da' sa ma laud si io cu ce stiu Durereeee)zimbettt.

offtopic

Deci, sa nu fim asa carcotasi. Eu asa ma gandesc. Nu cunosc pe nimeni dintre noii colegi, dar........eu zic ca un om normal se lauda cu ce poate el. Nu cu ce are el.
A......daca discutam de > 30 cm......amaaaazed ...... atunci unii dintre noi pot fi invidioși. Sau sa se consoleze cu .....nu marimea conteaza...... Pe dracu. Toate conteaza...... Eu asa zic. Voi ce ziceti?gandescccc

roflmaoooroflmaoooroflmaoooroflmaoooroflmaooo

Cu stima
 
Nu înțeleg?
Vroiai sa sti care e parerea despre diferentele dintre cele 2? Sau sa sti efectiv care sunt diferențele dintre ele?
Căutam parerea utilizatorilor care au Avut și și,sau au habar din trecut de aceste tipuri,fie ca inainte au avut helix sau solix,întrebam doar diferențele,ce se Creează atâtea discuții din o singura întrebare??? Aici se observa doar greșeli,mai luati și partea buna a lucrurilor,fiți mai pozitivi!
 

A. Pavel

Stiuca
Totusi, nu cred sa fie prea multi sa le aiba, sau sa le fi avut pe ambele, impreuna sau separat. Vorbim totusi de un total de vreo 25000 de lei, daca le cumperi de noi. Adica vreo 5000€.
 
Depinde,eu mam referit ca de exemplu Persoana X a avut un helix 9și sa defectat ,poate probleme etc,a schimbat pe un solix 9 și a vazut ceva schimbări,la aia mam referit
 

Espasia

Somn
Inseamna ca avem un forum format majoritar din milionari.
“Inseamna ca nu toti pescarii sunt membrii ai forumului, dat toti membrii sunt pescari”
Axioma zilei. bucuriemare

Hai ca incep sa ma distrez…….cand ma gandesc ca toti suntem milionari. Si da, suntem…..in Lei vechi.

Te-as contrazice fara dubiu :)
Stii tu ce stii, ghiaure……..stii tu bine ce stii. roflmaoooroflmaoooroflmaooo
 

sosoktm

Stiuca
Solix are in plus:
sonda este aceeasi, doar difera mufa.
asa, ancorati in economia de piata, tu mai crezi in mos craciun? Defera numarul de fire din mufa, ecranare mai buna cu spui si tu plus probabil alte cristale, chiar daca in aceeasi "carcasa". In nota discutiei, am butonat recent un helix 7 generatia actuala, foarte ok pt banii lui , respectiv un garmin 9 (cred ca svx sau ceva ). Ecran ok-ish, sine foarte bun pe frecventa "mega" (40-50 m vedea corect pe apa de 8-12 m), meniu ceva cam incalcit insa avea cumva o problema cu rezolutia (detaliile de contur ale obiectelor) pe side, desi la frecventa asta n-ar fi trebuit.
 

Claudiu

Administrator
Membru personal
Nu am inteles ce vrei sa spui cu mos craciun. Helix 7 este in continuare cel mai bun sonar in acea gama de pret. Am reusit sa vad mai bine decat ma asteptam salai pe fund in apa destul de adanca. Garmin cu gt56 uhd ofera imagini la nivelul Humminbird dar are plusul Touch Screen, oricand este alternativa buna la Helix. Am mai scris, senzatia mea este ca Garmin va prelua stafeta in materie de sonare in viitorul apropiat. Are capacitate, are fonduri si investesc in cercetare. Un exemplu ar fi panoptixul care la momentul actual desi are pretendenti de la Lowrance si Humminbird, desi e lansat cu cativa ani in urma, nu e depasit de niciuna din cele de mai sus, asta daca pana in octombrie Humminbird nu schimba ceva la Mega Live
 
Sus