Despre sisteme Live - Garmin Panoptix Livescope, Lowrance Active Target, Humminbird Mega Live

robi

Oblete
Salutare tuturor de un an detin sonda activ target este inpresionant dar ar mai putea remedia anumite probleme la soft inca nu prea pot face diferenta intre pasnici si rapitori dar e super de vazut anumite locuri care se par ok de pescuit si cand te uiti in ecran nu vezi pesti am gasit in multe cazuri pesti in locuri unde nici in gand numi trecea sa ma opresc acolo la setari nu prea ai ce sai faci dar ce am observat conteaza mult unghiul de inclinatie a sondei de diferite adancimi suportul de fabrica nu e ok pentru ape mici sub 3m nu stiu cum sa atasez filmare

Si un montaj pentru snopurile de cabluri, black box, unitate

Vezi atașament 25794Vezi atașament 25795Vezi atașament 25796
Si eu mam gandit sal fac asa dar nu am vrut sami intre apa in lada asa ca am abandonat proiectul

Atașamente

• 20220913_213628.jpg
    20220913_213628.jpg
    313 KB · Vizualizări: 49

adiwolf

Moderator
Membru personal
robi

daca te faci ca nu intelegi, iti mai explic inca odata, de data asta public.
RESPECTA regulile acestui forum si a comunitatii unde te-ai inscris de bunavoie.
daca nu ai citit mesajul primit la inscriere, te rog frumos mai citeste odata regulamentul, conditiile de utilizare si activare pe acest forum.
m-am saturat sa iti tot sterg postarile,

robi

Oblete
robi

daca te faci ca nu intelegi, iti mai explic inca odata, de data asta public.
RESPECTA regulile acestui forum si a comunitatii unde te-ai inscris de bunavoie.
daca nu ai citit mesajul primit la inscriere, te rog frumos mai citeste odata regulamentul, conditiile de utilizare si activare pe acest forum.
m-am saturat sa iti tot sterg postarile,
Nam inteles cu ce am gresit cu postarea respectiva la sonare ?

Sus