grey-wolf

Stiuca
Eu zic sa dea ,,la liber pe puteri " macar asa rezolva totul in mai putin de un sezon si stim o treaba. Romania lucrului bine facut ...de kkt

danone

Salau
Eu zic sa dea ,,la liber pe puteri " macar asa rezolva totul in mai putin de un sezon si stim o treaba. Romania lucrului bine facut ...de kkt
Deja lucrurile incep sa se contureze. Pe lacuri era doar o singura barca...a noastra zimbettt . Pe canale se mai pescuia dar numai la stationar. In sat multe pensiuni afisau anunturi de vanzare. Asta e Romania lucrului bine facut ...pas cu pas.

rine

Stiuca
Măh.. nu încurajez.
Dar..
Să știți că mai are peste delta asta așa cum e ea ... abuzată.
Am fost o săptămână la începutul lui Septembrie pe St Gheorghe.
La cort.
Au fost destui șalăi.Si strapi.
Nu pun poze că i prea public și mă super cu cetățenii participanți că nu am acceptul.
Cum știți toți:
In locuri adânci,in praguri și printre buturugi , unde oamenii nu pescuiesc că " agață" s a prins bine cu o medie de 1,5 kg bucata.
O fi mult ?
O fi putin?
Dar la 4-5 bucăți intr o dimineață de la 6 la 11 zic că i bine.
N ai ce caută pe lacuri ,pe locuri consacrate cu ani în urmă la cotele astea.
Și tine ți cont și de circulație.
Ne place sau nu să credem dar afectează.

Costi

Stiuca
Sincer.. pentru mine delta insemna stiuca... biban,..... pentru salau am Dunarea mult mai aproape... nu trebuie sa bat 700 km dus pana in Delta..... Pentru mine frumusetea deltei era pescuitul pe lacuri, canale.. si nu neaparat pe bratele mari.

rine

Stiuca
Sincer.. pentru mine delta insemna stiuca... biban,..... pentru salau am Dunarea mult mai aproape... nu trebuie sa bat 700 km dus pana in Delta..... Pentru mine frumusetea deltei era pescuitul pe lacuri, canale.. si nu neaparat pe bratele mari.
Făceam un "raport" la modul generalzimbettt
Pentru cazul tău care i identic cu ce înseamnă delta și pentru mine trebuie sa mai aștepți următorul "raport" peste trei săptămâni.thumbup
Că este ultimul
Și -i pun și eu priesttt
La Delta.

Maniacs

Biban
Rine ai fost pe bucle sau pe navigabil?

Eu cu 2 săpt în urmă am campat pe navigabil , intre murighiol si Dunavăț, locul de la stâlpii de electricitate, am dat doar la staționar (nici nu am pus mulineta pe batul de spinning) ... Un băiat a plimbat ceva gume prin apă: vreo 2 bibi și un strap ...

rine

Stiuca
După Dunavăț.
Pe navigabil dar nu pe "tăietură"
Știu că a mers bine la crap dar păcat că nu ai incercat și la spin.
Se mai prindea și câte o moaca așa de rupere de ritm
Avat deloc
IMG-20220904-WA0007.jpg

Maniacs

Biban
Zici bine la crap?

Nu i-am văzut culoarea, bine eu și gașca mea nu prea suntem crăpari ... Nu a mers grozav nici la feeder ... Mai notabil a fost un avat la 900g prins la un peștișor (guvid în cârlig) și o mreană găsită dimineață agățată, tot 900g, luată la porumb în pălincă... În rest ceva babușcă mai mare, ceva morunași, ceva plăticuțe și guvizi (ceva ăsta înseamnă undeva la 5-6 bucăți)... 3 inși, vreo 10 bețe, cam 48h ... Ori suntem praf la pescuială ori ghinioniști:)

Maniacs

Biban
Pe bucle e interzis complet pescuitul sportiv din primăvara asta. Cel comercial e permis in continuare

Stiu ca pe bucle era C&R ... Au schimbat ceva?

Nu sunteți praf și nici ghinioniști… băutura… drunk

Hmmm nu e de la bautura :) baietii au baut ceva dar decent ...
Eu am peste 10 ani de cand n-am mai pus gura pe bautura (nici macar un la multi ani de revelion) ... duminica fac nunta si sa vezi cearta cu astia pe acolo cand o sa vina vorba de sampanie :)

ambrooo

Salau
Stiu ca pe bucle era C&R ... Au schimbat ceva?
Da, e interzis total pescuitul sportiv pe bucle.
In zonele de refacere biologica din Delta Dunarii pescuitul este interzis asfel:

• Dunarea Veche, sectorul cuprins intre confluenta cu canalul Sulina, de la Mm 8+900 si pana la confluenta cu canalul Raducu, tot timpul anului;
  • lacul Gasca din Complexul Somova-Parches, tot timpul anului;
  • lacurile Erenciuc si Zmeica, tot timpul anului;
  • cursul vechi al bratului Sfantu Gheorghe, in zonele cuprinse intre km.: 29-44; 49-58; 64-84, tot timpul anului, cu exceptia pescuitului comercial, permis numai in perioada 1 decembrie-31 martie, iar in perioada 31 martie-15 iunie inclusiv se admite doar pescuitul scrumbiei intre km 57-58, fara a aduce atingere perioadelor de prohibitie prevazute in prezentul ordin
  • bratul Sfantu Gheorghe de la km 22 – 24, pe o durata de 30 de zile in perioada 15 octombrie – 15 noiembrie.

Ultima editare:

Maniacs

Biban
Asa rau va fi?!?

In acceptiunea mea nu se schimba nimic ... cununia civila am facut-o de aproximativ 2 ani ... cu nunta ne tot chinuim, am trecut peste amanarile din pandemie si acum scapam de-o grija ...
biserica si petrecere sunt strict pentru EA, daca era dupa mine era suficient certificatul si da-ul de la primarie ... sper ca reusesc sa nu ma cert cu vreun neam de-al ei, cu ea sigur o sa ma ciondanesc la greu (suntem si-n deplasare la ea in tg. mures) ...

Cand si daca apare vreun copil atunci chiar o sa se schimbe toate cele si o sa duc dorul gherlelor ...

AlexH

Moderator
Membru personal
Din experienta, va fi rau ca nu mai iesi des la pescuit, dar doar pt o scurta perioada. Dupa aia nu vei mai tine cont, primeaza copilul si vei vrea de la sine sa stai mai mult cu el. Pescuitul revine, incet incet in peisaj, ba mai bine ca inainte ca acum ai cu cine sa-l impartasesti.
Imi spunea si Claudiu, la inceput, las' ca pestii tot acolo o sa fie si dupa 3-4 ani. S-a cam adeverit asta.
P.s. Felicitari! Cu sau fara nunta voi sa fiti fericiti.

Sus