Deja lucrurile incep sa se contureze. Pe lacuri era doar o singura barca...a noastraEu zic sa dea ,,la liber pe puteri " macar asa rezolva totul in mai putin de un sezon si stim o treaba. Romania lucrului bine facut ...de kkt
Făceam un "raport" la modul generalSincer.. pentru mine delta insemna stiuca... biban,..... pentru salau am Dunarea mult mai aproape... nu trebuie sa bat 700 km dus pana in Delta..... Pentru mine frumusetea deltei era pescuitul pe lacuri, canale.. si nu neaparat pe bratele mari.
Pe bucle e interzis complet pescuitul sportiv din primăvara asta. Cel comercial e permis in continuareRine ai fost pe bucle sau pe navigabil?
Nu sunteți praf și nici ghinioniști… băutura…Ori suntem praf la pescuială ori ghinioniști
Pe bucle e interzis complet pescuitul sportiv din primăvara asta. Cel comercial e permis in continuare
Nu sunteți praf și nici ghinioniști… băutura…![]()
Da, e interzis total pescuitul sportiv pe bucle.Stiu ca pe bucle era C&R ... Au schimbat ceva?
Casa de piatra!Hmmm nu e de la bauturabaietii au baut ceva dar decent ...
Eu am peste 10 ani de cand n-am mai pus gura pe bautura (nici macar un la multi ani de revelion) ... duminica fac nunta si sa vezi cearta cu astia pe acolo cand o sa vina vorba de sampanie![]()
duminica fac nunta
Daca sunteti cu acte de 2 ani si inca este bine pentru tine, probabil ca nu, inseamna ca are un grad de intelegere mai mare.Asa rau va fi?!?