Deeper

Și Io mă gândesc la un Despre. ..amu nu stiu ce sa zic ,o fi no fi de vro isprava

Văd pe YouTube că are o tija elastică și poate fi montat pe barca.
 

AndreiL

Oblete
Recomand si eu Deeper Pro+, il folosesc de un an jumatate, ma ajuta in special la gasirea pragurilor (pentru asta l-am si achizitionat), la aflarea temperaturii apei, structurilor din apa (pomi cazuti, diverse plante/agataturi) si a tipului de substrat (nisipos/cu pietre, malos). Citeste foarte bine adancimea, cu conditia sa fie tractat avand montat acel surub in functie de inaltimea de la care este tractat. Pentru pesti, recomand dezactivarea functiei pictogramei pestilor, intrucat nu aproximeaza corespunzator dimensiunea, cel mai bun ramanand tot acel semnal clasic de sonar, pe care ramane sa il interpretezi personal.
Pentru aruncarea lui, folosesc un fir textil 0.2 (am aruncat si cu 0.12 fara probleme, cu o lanseta shimano catana 2.7 20-50g) si o lanseta telescopica de crap, ocazie cu care incerc sa il arunc la 60-70m, intrucat din testele pe care le-am efectuat pana in prezent, in cazul in care malul pe care te situezi este la nivelul apei (adica nu este abrupt, gen 1-2 inaltime), cam asta este distanta optima la care citeste bine telefonul semnalul wireless al sonarului. Aceeasi situatie si cand sunt valuri mari, trebuie redusa distanta de aruncare, pentru a avea o citire buna.
Per total, mi se pare o investitie buna pentru cei ca mine, care pescuiesc preponderent de pe mal, intrucat ai parte rapid, de multe informatii esentiale cu minim de efort (se poate folosi fara probleme lanseta pentru spinning la aruncarea sonarului, cu mentiunea sa nu se forteze aruncarea, eu conduceam lanseta pe o distanta mai mare ca sa nu existe riscul ruperii firului textil).
 

AndreiL

Oblete
Merita daca pescuiesti mai mult de pe mal, daca pescuiesti mai mult din barca, fara dar si poate sonar dedicat pentru barca. Dezavantajul Deeper este acela ca are unghiul de citire foarte mic, comparativ cu un sonar pentru barca (55 grade la citirea generica, unde nu poti stabili dimensiunea pestilor si 15 grade pentru citirea detaliata). Gasesti pe youtube video-uri explicative privind conul de citire, pentru a-ti face o idee despre aria de citire a sonarului.
 

AndreiL

Oblete
Parere personala: Pune in balanta atat avantajele, cat si dezavantajele Deeper, precum si cele ale unui sonar dedicat pentru barca (cu acestea te pot ajuta colegii care detin si folosesc) si vezi ce iti rezulta. Intr-adevar, Deeper poate fi montat si pe un brat elastic, pe care il fixezi de barca, insa ramai cu dezavantajul unghiului mic si nu citeste la viteza prea mare de deplasare a barcii, eu cand voiam sa imi citeasca ok, mergeam cu un mercury 6cp la minimul acceleratiei, altfel nu mai citea cum trebuie.
 

AndreiL

Oblete
Primul criteriu ar trebui sa fie timpul pe care il petreci pescuind de pe mal, respectiv din barca. Daca pescuiesti mai mult de pe mal (cum pescuiesc si eu), Deeper te-ar ajuta mai mult, putand sa-l folosesti si cand pescuiesti din barca, cu limitarile sus-mentionate. In schimb, daca pescuiesti mai mult din barca, un sonar dedicat pentru barca iti aduce mai multe avantaje, intrucat poti scoate mai multe (teoretic) dintr-o partida de pescuit. Cazul ideal ar fi sa-ti achizitionezi un Deeper pentru mal si un sonar dedicat pentru barca, doar ca te costa in plus.
 
Salut, ma gandeam sa achizitionez un SONAR SMART DEEPER CHIRP+, ati folosit, merita diferenta de bani fata de PRO+ ?
Multumesc frumos.
 
Salut, ma gandeam sa achizitionez un SONAR SMART DEEPER CHIRP+, ati folosit, merita diferenta de bani fata de PRO+ ?
Multumesc frumos.
Eu am un Deeper Start. Eu cred că orice detaliu afișat în plus văzut pe ecranul telefonului e un atuu.
Oricum, analizează plusurile față de PRO+ și cred că vei alege cu siguranță CHIRP+.
Asta e părerea mea, utilizator de Deeper Start, și DA, mi-aș dori un CHIRP+.
 
Eu am un Deeper Start. Eu cred că orice detaliu afișat în plus văzut pe ecranul telefonului e un atuu.
Oricum, analizează plusurile față de PRO+ și cred că vei alege cu siguranță CHIRP+.
Asta e părerea mea, utilizator de Deeper Start, și DA, mi-aș dori un CHIRP+.
Multumesc foarte frumos, am sa adun pt CHIRP+ !!!
 

Mihai.P

Oblete
Pentru cine are deeper si il foloseste cu android:
Face figuri aplicatia?
Ma uitam la o tableta mica de 7-8 inchi si ieftina strict pentru dimensiunea ecranului...
Asa as avea telefonul cu ifon din dotare da e mic ecranul...
Scanare de pe mal sau din barca in zona locurilor de pescuit... stationar de crap. Deci raza wifi nu prea ma afecteaza
Favorizez usurinta in citirea ecranului
 

kingofbeasts

Rod Builder
Numa ce mi-o venit și mie jucăria și deja am un pont-doua pentru voi .
Primul pont e un disc din camera de bicicleta pe care sa-l trageți pe capacul sonarului pentru mai mult grip la desfiletare . Nu-i musai sa fie lat însa e bine sa fie curatat de pudra de talc sau alte cele care împiedica aderența. Face minuni atunci când te chinui sa aliniezi săgețile alea cu mâinile ude ( evident, mănușile cu silicon in palma merg mai bine dacă le ai la tine :) ).
7476C10A-6F0E-4638-A143-E738045A164B.jpeg

A doua chestie ar fi un mic oring la șurubul de agățare ca să nu se slăbească in timpul lansării și sa se desurubeze când ti-e lumea mai draga . La asta mi s-a aprins becul instantaneu când am văzut ca vine din fabrica cu doua asemenea șuruburi . Am răscolit toată casa pentru ceva pe măsura și in final , găsind 2 variante le-am combinat :p
561ACD91-B9D2-4A98-965D-46C83ABE4325.jpeg

Una din ele e oringul de la fiolele de gaz pentru Termacell dar sunt convins ca mai puteti găsi și pe la alte butelii sau brichete stricate.
6C12C3FD-09A1-46B4-AD79-7F770E21AE5C.jpeg

Celalalt oring nu știu exact de unde s-a pripășit prin cutia cu maimuțe din garaj și l-am pus peste pentru mai multă suprafața aderentă dar, era suficient doar cel de la Termacell. Oricum la final arată așa :
95E8C346-E2B4-4697-98AA-27B6255E6386.jpeg

Acu’ pentru cine n-are și nu găsește ceva pe măsura , merge și niște Loctite ( ori banda de teflon sau chiar cânepă) pe filet in poziția in care -l folosești cel mai des ( sau pozițiile dacă folosești ambele șuruburi simultan ) însă eu nu l-as lasa așa chel cum vine din fabrica .
 
Sus