Dedu Alexandru

D

Dedu Alex

Guest
Salutare , ma numesc Alex locuiesc in Constanta si sunt pescar de spinning. Detin o barca tip Kolibri 300KM pentru care vreau sa achizitionez si un motor de 5 cp Suzuki) , mai detin 2 mulinete Shimano Sahara de 2500 si 3000+ fir textil shimano 0.13PE x8 + lanseta shimano avand lungimea 2.1m cu actiune de 10-30g . Iubesc sa pescuiesc pe Dunare .

Principalele capturi fiind : salau, avat, stiuca si somn max 5kg.

Ca si naluci folosesc in general voblere rapala, salmo , rotative , oscilante, jiguri si gume.

Atașamente

• IMG20211113071155.jpg
    IMG20211113071155.jpg
    294,7 KB · Vizualizări: 215
  • IMG20211122125953.jpg
    IMG20211122125953.jpg
    266,6 KB · Vizualizări: 205
Ultima editare de un moderator:

Claudiu

Administrator
Membru personal
nici timp de citit prea mult nu am

Sa stii ca nici moderatorii pe aici nu prea au timp de modificari postari, timpul lipsa e boala secolului insa suna aiurea sa zici ca nu ai timp sa citesti regulamentul. E simplu, iti faci timp sau ne parasesti. La fel nu stii pe ce parte se tine motorul pt ca nu ai citit manualul, dar vrei raspuns aici, rapid si apoi sa te faci nevazut. Cunoastem

D

Dedu Alex

Guest
Sa stii ca nici moderatorii pe aici nu prea au timp de modificari postari, timpul lipsa e boala secolului insa suna aiurea sa zici ca nu ai timp sa citesti regulamentul. E simplu, iti faci timp sau ne parasesti. La fel nu stii pe ce parte se tine motorul pt ca nu ai citit manualul, dar vrei raspuns aici, rapid si apoi sa te faci nevazut. Cunoastem
Imi cer scuze , nu am vrut sa supar nici sa deranjez. Eu personal intentionez sa impartasesc experiente si tehnici de pescuit cu membrii de pe acest forum .

Multumesc.

adiwolf

Moderator
Membru personal
Nu este nevoie de scuze, dar te rog citeste regulamentul.
Corect si civilizat este ca atunci cand intri intr-un loc, fie el si virtual, sa te informezi despre regulile ce guverneaza acel loc, sa le respecti si sa te adaptezi locului, altfel, mai devreme sau mai tarziu, vei intra in coliziune cu acele reguli.
Multumim pt intelegere.

AlexH

Moderator
Membru personal
Salut și bine ai venit tizule.
Sper sa te ții de intenția de a împărtăși din experienta ta.

Sus