De pe Facebook adunate :)

kingofbeasts

Rod Builder
Ultima editare:
S

sorinTM

Guest
nanana roflmaooo Dementiali daca astia is viitorul pisciculturii si silviculturii e betoon...rad de unu singur ...

D

Deleted member 13

Guest
Domnilor va rog sa nu radeti de reprezentantii judetului in care traiesc! naughtyPutina decenta ce naiba! Mai ales ca de aici e si Marele Popescu roflmaoooroflmaooocapzid

kingofbeasts

Rod Builder
Dragule, propmit sa vin la voi in judet la pescuit, astia sunt oameni pe care trebuie sa-i intalnesti pe viu nu alta roflmaoooroflmaoooroflmaooo
Ma si vad la o intalnire cu organu de mai sus discutand despre litera de lege (cred ca i se uzeaza pielea pe deste rasfoind la carnetelul ala roflmaooo)
Cel mai haios ar fi sai filmeze cineva pe el si pe popescu discutand de interdictia pe care ai lui popescu o au pe apele AGJVPS nananananana de fapt nu sa-i filmeze cineva ca iasa imaginea tremurata ci sa filmeze tot asa ca aici, cu aparatul pe stativ zimbettt

adiwolf

Moderator
Membru personal
Domnilor va rog sa nu radeti de reprezentantii judetului in care traiesc! naughtyPutina decenta ce naiba! Mai ales ca de aici e si Marele Popescu roflmaoooroflmaooocapzid

bre, specimenul asta depaseste orice imaginatie, pana si pe oltenii din caracal ia depasit fluierand roflmaoooDurereeee
si vezi ca cel la care faci referire cica este defapt de prin gorj, acuma,nah, nu toti sunt perfecti!! zimbettt
cum am scris si pe facebook, caruta aia cu prosti rasturnata la caracal, a colindat toata tara si cred ca s-a poticnit in multe locuri - dovezi sunt peste tot roflmaooo

Claudiu

Administrator
Membru personal
E amuzant textul doar... mare grija !

fishingfun.jpg

D

Deleted member 13

Guest
Iote a dreaq ...o fi mreana?!! gandescccc

Iar guma este obligatoriu sa fie utilizata la animale din astea ,ca poate o prins paraziti cat o stat lipita pe fund(ul) apei ...roflmaooo

Sus